Ny effektiv metode fjerner din eksamensangst

Nervøsiteten tipper over for mange og bliver til en eksamensangst, som er direkte hæmmende. Nu er der hjælp af hente med ny metode fra USA , som virker.

Caroline var syg af angst op til sine eksaminer. Når hun mærkede en klump af smerte samle sig i maven, så vidste hun, at den i løbet af ingen tid ville vokse til en overvældende kvalme og ubehagelig fornemmelse af at skulle kaste op.

Alt for mange børn og unge har det ligesom Caroline. Omkring 20 % lider af stress, som ofte fører til eksamens- og præstationsangst. Det rammer i udpræget grad de såkaldte 12-tals piger, men i stigende omfang også drenge. 

12-tals pige blev fri for sin eksamensangst

Presset på Caroline kom indefra. Hun vil gerne læse medicin og stiller i det hele taget altid rigtig høje krav til sig selv: ”Jeg ved, at jeg fagligt kan leve op til et 12-tal, men med en krop, som var syg af smerte, så gik det bare ikke. Det var meget frustrerende at ende med karakterer, som ikke afspejlede mit niveau.”

Derfor søgte Caroline hjælp sammen med sine forældre, og den hjælp fandt de hos Marcus Goodarzi, som har konsultationer på Amagerbro Fysioterapi. Læs mere her: https://www.amagerbrofysioterapi.dk/behandling/eksamensangst

Marcus Goodarzi er ekspert i Open Focus metoden, som populært sagt er gymnastik for hjernen. Han gav Caroline øvelser, hvor hun lærte at lukke helt af for de opmærksomhedsforstyrrende ting, som fremprovokerede eksamensangsten.

Allerede efter én konsultation virkede det for Caroline. Hun var overrasket over, at effekten var så mærkbar. Hun følte, at hun kom ud så meget lettere. Det pres, der plejede at tynge hende, var forsvundet. 

”Jeg kan ikke forestille mig nogen med eksamensangst, som ikke vil kunne gøre brug af de her metoder,” siger Caroline.

Open Focus kan også fjerne din eksamensangst

Marcus Goodazi er ekspert i at lære sine klienter at kontrollere og fjerne den paniske angstfølelse, som kan være fast følgesvend til eksaminer. Ved at få kroppen til at slappe af, får man kontrol over egne tanker og ro i sindet til at fokusere på en ting af gangen.

Du kan få Open Focus behandling hos Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter.

 

Dagens Gossip