Utrolige besparelser på hverdagstjenester

De fleste af os tjekker allerede priser på hvidevarer og mobiltelefoner. Men en lang række andre hverdagstjenester som, revisor, dyrlæge, og en advokat til fx udarbejdelse af skøde, kunne vi aldrig drømme om at tjekke prisen på. Det er ellers nemt nok på sammenligningstjenesten Hentpriser.dk, hvor du også kan læse brugernes bedømmelser af de enkelte tjenesteudbydere.

Der er næppe mange, der kunne drømme om at købe en ny vaskemaskine eller hyre en dyrlæge, uden at de lige tjekkede prisen først, eller brugte en tilbudstjeneste til at finde den billigste pris.

Men når det kommer til en lang række hverdags- og specialtjenester som revisor, dyrlæge, tandlæge, fotograf og køreskole, tager vi oftest den nærmeste. Men oftest er der store besparelser at hente, ved at tjekke prisen på netop disse tjenester.

Det kan du f.eks. på prissammenligningstjenesten hentpriser.dk, der har fundet disse tankevækkende eksempler frem:

Spar næsten 200 % på dyrlægen

Dyrlæger er dyre! Men bruger du et par minutter på nettet, kan du spare næsten 200 % på f.eks. en sterilisering, chipning og vaccination af en hunkat. Her koster den billigste knapt 1.000 kroner og den dyreste 2.800 for samme pakke.

Halv pris på kørekortet

Du kan få et kørekort til halv pris, ved at vælge den billigste køreskole. Prisen for et kørekort svinger fra 6.700 kr helt op til 13.000 kr. De billigste kørekortpriser finder man i storbyerne København, Århus, Odense og Aalborg.

Spar 700 % på fotografen

En af de største prisforskelle er på fotografer. Her svinger prisforskellen på en bryllupsfotografering fra 2.500 og helt op til 20.000 kroner. Selv om der oftest er en sammenhæng mellem pris og måske især kreativitet, så er det bestemt ikke altid sådan, det hænger sammen.

Spar 300 % på revisor og skødet

Når det kommer til regnskaber og fx at få udarbejdet et skøde ved boligkøb, kan du hurtigt finde en prisbesparelse på op til 300 %. F.eks. koster et skøde inklusive refusionsopgørelse 12.000 kr hos den dyreste, og kun 4.000 kr hos den billigste, mens timepriserne hos revisoren svinger mellem 300 og 1.200 kroner.

Endnu mere grotesk er prisforskellen for hjælp til selskabsstiftelse. Den svinger mellem 1.000 og 7.500 kroner for den samme ydelse.

Se andres bedømmelser

En anden fordel ved tilbudstjenesten er, at du kan se bedømmelser af de opgaver som udbyderne har udført gennem sitet. Udsigten til en god bedømmelse får dem oftest til at yde lidt ekstra. Den er endnu en fordel for dig, der bruger tilbudstjenesten.

 

Dagens Gossip