Alle seere missede åbenlys fejl i første afsnit af ‘Games Of Thrones’ sæson 6

Hvis du ikke har set første afsnit af den nye sæson endnu, så overvej lige igen, om du har lyst til at læse det her.

I slutningen af sæsonens første afsnit af den populære serie ‘Game of Thrones’, klædte Melisandre spillet af Carice Van Houten sig af.

Læs mere: Se Pilou Asbæk i ny Game of Thrones-trailer

Først lod hun sin røde kjole falde til gulvet, så tog hun det karakteristiske smykke af, som hun altid bærer om halsen.

Det skriver Lad Bible.

Derefter kastede Melisandre et blik på sig selv i spejlet og afslørede, at hun havde forvandlet sig til en virkelig gammel dame.

Men hvis Melisandre aldrig har vist den side af sig selv før, og hendes smukke unge ydre sidder i smykket - er der noget, der ikke helt stemmer.

En opmærksom seer har i hvert fald delt et foto på Twitter, hvor Melisandre sidder helt afklædt i et badekar i sæson fire.

Læs mere: Game of Thrones-stjerne vild med Pilou-scene

Hun har hverken smykke eller gråt hår på billedet. Det har skabt debat på det sociale medie Reddit, hvor brugere har forskellige teorier om, hvordan det hænger sammen:

En bruger mener, at Melisandre har fået en særlig gave, der gør, at hun kan skifte form helt af sig selv. En anden mener, at det kan have noget at gøre med de karakterer, der så hende i badekarscenen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip