Jens Werner får overraskende dansejob: Skal lære superstjerne at danse brudevals

Foto: FLINDT MOGENS/Scanpix

Jens Werner kan snart supplere jobbet som ‘Vild med dans’-dommer med en tjans som privat danselærer.

Hver fredag aften har Jens Werner og de tre andre dommere i ‘Vild med dans’ travlt med at korrigere og rette på de kendte deltagere, men snart kan den tidligere topdanser se frem til at skulle lære fra sig overfor en helt særlig kendis. Det skriver Se og Hør.

Fredag gæstede Danmarks popkonge Christopher nemlig det populære underholdningsprogram, og backstage blev han af flere journalister stillet en række spørgsmål - primært i forbindelse med det forestående sommerbryllup mellem ham og hans forlovede, modellen Cecilie Haugaard.

Her ses Cecilie Haugaard sammen med Christopher. Foto: Scanpix

Der blev blandt andet spurgt til bryllupsplanlægningen og brudevals, og i den forbindelse kunne den 26-årige sanger afsløre, at han netop har allieret sig med den rutinerede danse-dommer Jens Werner.

- Jens Werner tilbød mig det, og jeg har tænkt mig at tage ham på ordet. Han tilbød mig at lære at danse brudevals, og der var jeg hurtig til at sige; det holder jeg dig op på, lyder det fra Christopher, der dermed kan sætte flueben ved den del af den omfattende bryllupsplanlægning.

Læs også

Linse i smertehelvede på grund af tatovering: ’Jeg kan ikke holde ud at glo på den’

Den endelige dato for parrets bryllup er endnu ikke helt på plads, men de to håber at finde en dato til sommer.

Nyheden om det celebre pars forlovelse blev offentliggjort mandag 3. september, da Christopher stolt kunne fortælle, at han dagen forinden havde friet til sin Cecilie.

Parret valgte begge at annoncere forlovelsen på Instagram, hvor de på hver deres profil lagde billeder op, hvor man på blandt andet kunne se den imponerende ring, som popstjernen var gået på knæ med.

Læs også

Primtal - Et primtal er et naturligt tal, det vil sige et heltal, der er større end 0, som ikke har andre divisorer end de trivielle, altså 1 og tallet selv.

Roskildesyge - Så godt som alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv stiftet bekendtskab med sygdommen med det lidt mærkelige navn roskildesyge. Her kan du se, hvad det er, og hvorfor den har fået det navn i Danmark.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip