Linse deler billede af ny opsigtsvækkende tatovering, der fylder hele halsen: 'Det skider jeg på'

Foto: Polfoto (arkivfoto)

Linse Kessler har fået lavet en kæmpe tatovering, der fylder det meste af hendes hals. Nu viser hun sin nyeste kropsudsmykning frem på de sociale medier.

Realitystjernen Linse Kessler har føjet endnu tatovering til sin efterhånden lange række af kropsudsmykninger.

Men det er ikke en hvilken som helst tatovering, som den populære bryggeboer har valgt at forevige på sin krop. Linse Kessler har nemlig fået en tatovering, som fylder hele hendes hals.

Det afslørede hun mandag formiddag på Facebook, hvor hun har delt et billede af den vilde tatovering med ordene:

Læs også

Se videoen: Linse Kessler har fået ny tatovering på låret

- Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min hals-tattoo, og jeg er såååå glad for den. Der er med sikkerhed delte meninger om placering og så videre. Men det skider jeg på, for det er mig, der skal bære den.

Den iøjnefaldende tatovering har da også allerede vakt stor opmærksomhed på det populære medie. Siden Linse Kessler delte billedet for knap en time siden, har det fået mere end 700 reaktioner og 130 kommentarer fra brugere, som ganske rigtigt har delte meninger om tatoveringen:

- Må ærligt indrømme, at jeg ikke synes, den er flot. For stor og for frembrusende. Og passer slet ikke dit smukke ansigt og flotte lange hals og den bløde dame, som du er. Synes, det er grimt. Undskyld, hvis det rammer, det er ikke min mening. Men er ikke til sådan en smuk dame som dig, skriver en bruger, mens en anden er mere begejstret for Linses nye kropsudsmykning:

- Den er rigtig flot. Du skal da være ligeglad med, hvad andre tænker. Det er da din krop, og du kan gøre, hvad der passer dig og ikke alle de andre.

Læs også

Ærlig Linse Kessler: Det synes jeg om Diddes kæreste

For et par måneder siden fik Linse Kessler en ny tatovering, som havde en ganske særlig betydning for hende. Det var nemlig en tatovering, som skulle minde hende om sin afdøde mor, Mopper, som døde i november 2016.

Tatoveringen består af fem ord, der blev foreviget på Linse Kesslers lår: 

 -Vil du ha’ en banan.

Linse Kessler har forklaret til BT, hvordan Moppers gæster aldrig fik lov til at gå, før hun havde budt dem en banan. Uanset, om der var tale om familie, venner eller tv-tv-holdet bag programmet ‘Familien fra Bryggen’.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

- Den her tatovering betyder meget. Ikke nok med jeg har Mopper derhjemme, hvor jeg går og taler med hende, så har jeg hende nu også på min krop, fortalte Linse i et afsnit af det populære realityprogram.

I Danmark er det ulovligt at tatovere i hovedet, på halsen eller på hænderne.

Linse deler afslørende billede efter operation: 'Jeg skal holde mig i ro'

Læs også portrættet af: Mascha Vang

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip