Medina i overraskende karriereskifte: Det skal hun lave nu

Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Den danske sangerinde har kastet sig over en helt ny branche.

Det har ikke været lige nemt at være Medina de senere år.

For knap et årti siden bragede sangerinden frem på den danske musikscene, da hun i 2009 udgav albummet ‘Velkommen til Medina’, der blandt andet indeholdt hits som ‘Kun for mig’, ‘Ensom’ og ‘Vi to’.

Et album der efterfølgende skaffede Medina et hav af priser - blandt andet som ‘årets sangerinde’, ‘årets sangskriver’, ‘årets album’ samt ‘årets hit’.

Læs også

Nu advarer din tandlæge: Sluk for e-cigaretten med det samme

Senere fortsatte succesen med albummet ‘For altid’, inden Medina kastede sig over en engelsksproget karriere, der dog ikke har været nær så succesfuld.

Med årerne har både lyttere og pladekøbere nemlig svigtet den 35-årige sangerinde i stigende grad, og nedturen toppede sidste år, der for Medina bød på både en afbrudt forlovelse, musik der floppede, et dramatisk kollaps på scenen i Tivoli, en mystisk navneforandring samt en dom for at have kørt med både kokain og alkohol i blodet.

Alt sammen under stor mediebevågenhed.

Læs også

Dansk skuespiller i vild forvandling: Er ikke til at kende

Nu har sangerinden muligvis taget konsekvensen af de senere års nedtur ved at gå en helt ny retning.

Medina har nemlig i al stilhed kastet sig over en helt ny karriere, da hun for fremtiden skal til at sælge kosttilskud indenfor helse- og beautymarkedet.

Det fremgår af erhvervsregistrene, som Realityportalen har været i. Heri står det oplyst, at sangerinden sammen med en Casper Barrit Breum i september har stiftet firmaet Wellexir ApS, der står til at skulle ‘drive handel med kosttilskud indenfor helse- og beautymarkedet’.

Læs også

Mand gjorde rystenede opdagelse på Google Maps: Så styrtede han hjem og gjorde det forbi med konen

Casper Barrit Breum, der primært beskæftiger sig med at investere i firmaer via sit holdingselskab, ejer 20 procent af Wellexir ApS, mens Medina Danielle Oona Valbak, der er sangerindens fulde navn, ejer 80 procent.

Medina er dog ikke færdig med at være sangerinde. Fredag i denne uge kunne hun nemlig udgive albummet ‘Grim’, hvorpå hun vender tilbage til modersmålet.

Læs også

Mand satte sin kone til salg på eBay for sjov: Så gav joken pludselig bagslag

Indtil videre er succesen dog ikke vendt med tilbage, da alle albummets fem forudgående singler indtil videre har været fusere, ligesom selve albummet heller ikke er blevet taget overvældende imod af danskerne.

Derfor er det muligt, at Medina krydser ekstra meget fingre for, at hendes kosttilskuds-eventyr får succes.

 

Dagens Gossip