Ung mor skal giftes efter få måneders parforhold: Sådan friede han til mig

Da ‘De unge mødre’-deltageren Line de Laurent medvirkede i det populære program for et par år siden, dannede hun par med kæresten Nicki, som er far til hendes søn Lucas. Men forholdet gik i stykker, og siden er der sket en del i den unge mors liv - bl.a. har hun fået et barn til.

I mandags var Lines nuværende kæreste nemlig på knæ og bede om hendes hånd. Og det var noget der fik tårerne frem hos den unge mor, der ikke tøvede med at sige ja. Det skriver Realityportalen.

Line og kærsten, 27-årige Jasper, har blot kendt hinanden i otte måneder, men det bekymrer ikke den unge mor fra Grenaa i Østjylland.

Artiklen fortsættes under billedet:

Det forelskede par. Foto: Facebook.

- Vi elsker hinanden, og vi lærer hinanden at kende bedre og bedre, for hver dag der går. Vi har jo hele livet sammen til at lære hinanden at kende, siger Line til Realityportalen.

I mandags på den store dag lokkede Lines mor sin intetanende datter hjem til sig under dække af, at hun skulle hjælpe sin mor. Efter moren havde fået en hemmelig sms, hørte Line sin kæreste kalde fra morens have.

- Da jeg kom ind af havelågen, så jeg en lækker mand stå med 20 stor, smukke, røde roser og et hjerte midt i buketten, hvor ringen sad fast på. Derefter gik han på knæ og spurgte, om jeg ikke vil gifte mig med ham, fortæller Line til Realityportalen.

Hvornår brylluppet præcist skal holdes er en hemmelighed, men det bliver i 2018, afslører den forlovede unge mor. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip