DMI: Her bliver der 20 grader i dag

Foto: Shutterstock.com

I dag kan det blive helt op mod 20 grader visse steder i landet, og det skulle holde tørt det meste af dagen.

Der var gode lange perioder i går, hvor det var muligt at slappe af mens solen kiggede frem. Temperaturen var ganske lun, og det var dage som i går, man ville ønske varede ved.

Desværre så blev det gode vejr afløst af regnen senere på dagen, og så var alt morskaben forbi.

Læs også

Flirtede med en pige på ferien: Kæresten opdagede det på tv

I dag skulle der dog være rig mulighed for at mærke det gode vejr igen, for der kan det nå helt op på 20 grader. DMI skriver i deres prognose, at det vil blive mellem 15 og 20 grader i dag, hvor det vil være varmest i den sydlige del af Danmark, og det sker omkring eftermiddagen.

I Nordjylland vil der i starten af dagen være lidt skyet og lidt regn, mens der i resten af Danmark skulle være tørt. Der vil komme mere sol i løbet af dagen, mens der senere på eftermiddagen også vil komme lidt vind.

Nattetemperaturen lyder på mellem 10 og 13 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Vejrudsigten for resten af ugen ser også ganske fin ud. Vi når desværre ikke flere dage med 20 grader i luften, men de fleste dage ligger på et gennemsnit med 15 grader.

Onsdag vil dagen starte ud med skyer og regn, hvor der lokalt også kan være lidt torden. I løbet af eftermiddagen klarer det op, og så vil der kommer en del sol.

Torsdag skyet og stedvis regn, mens det vil klare op senere på dagen. Temperaturen ligger på mellem 12 og 15 grader.

Fredag starter dagen ud med lidt eller nogen sol, men senere på dagen vil der komme skyer og regn. Temperaturen ligger på omkring 15 grader, inden den falder til 10 grader i løbet af natten.

Breaking News - Seneste breaking news fra indland og udland.

Lørdag fortsætter temperaturen på de 15 grader, mens der vil være lidt eller nogen sol fra morgenstunden. Ud på middagen kommer der enkelte byger, men ellers skulle det holde ret tørt.

Søndag bliver en dag med udbredt regn sydfra, og der kan komme lidt torden. Dagstemperaturen ligger fortsat på 15 grader, men det bliver væsentligt køligere i løbet af natten, hvor der kan være helt ned til 5 grader.

Læs også

Overraskelse: Kendt danser vender tilbage i Vild med Dans

 

 

Dagens Gossip