DMI: Nu siger prognosen 0 grader

Foto: Shutterstock.com

Det lyder som en gentagelse, og det er det næsten også. Det bliver rigtig koldt i denne uge, men nu har DMI justeret prognoserne, og det bliver koldere end først antaget.

Det er virkelig til at mærke, at temperaturen går i den forkerte retning i øjeblikket. I går aftes var det virkelig koldt, og det kommer det desværre til at være igen i de kommende dage.

I dag forventes temperaturen kun at ligge på mellem 10 og 13 grader, men når vi når ud på aftenen og nattetimerne, så forventes det kun, at der er mellem 3 og 8 grader. I Jylland vil det være lidt køligere, så der nærmer det sig frysepunktet.

Læs også

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Der vil være nogen sol i dag, men det forventes også, at der kommer skyer og en del byger.

Hvordan bliver vejret resten af ugen?

Kort og kontakt, så bliver det rigtig koldt. Der bygges en højtryk op over Nordskandinavien, og det medfører, at der kommer kold luft mod Danmark.

Torsdag forventes det, at der bliver mellem 10 og 13 grader. Vejret bliver svingende. Det vil kun komme enkelte lokale byger, og der vil være periode med lidt eller nogen sol.

I løbet af dagen forventes det også, at der kommer en del vind, mens det klarer op om natten, hvor temperaturen er helt nede i 3 til 8 grader.

Fredag forventes vi at have en temperatur på mellem 9 og 12 grader i hele landet. Der vil være lidt sol først på dagen, men senere bliver der overskyet, og der vil komme en del regn.

Læs også

Vin kan være med til at holde en slank linje over tid

Ud på natten bliver det lidt en tand varmere end de foregående dage, da der forventes at blive mellem 4 og 10 grader.

Lørdag får vi masser af skyer, og meget lidt sol. Regn skulle der ikke komme det store af, men til gengæld bliver det koldt. Vi er helt nede på 8 til 11 grader i løbet af dagen, mens det om natten bliver 3 til 8 grader.

Søndag vil der komme lidt mere sol, men også lidt flere byger. Temperaturen ligger ligesom lørdagen på 8 til 11 grader, mens der om natten vil være 2 til 7 grader. Lokale steder helt ned til frysepunktet.

Mandag bliver det dog helt slemt. Vi får mellem 7 til 10 grader i løbet af dagen, hvilket i sig selv er rigtig koldt, men om natten forventes det, at vi får mellem 0 og 5 grader. Det bliver med andre ord en rigtig kold nat.

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Vejret DMI - Få seneste vejrmeldinger fra Vejret DMI her.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip