DMI: Varm uge med flere mulige sommerdage

Foto: Shutterstock.com

Det kommer ikke til at vrimle med sommerdage i denne uge, men vejret bliver alligevel rigtig godt og lunt. De fleste dage vil ligge på de 23 grader, mens enkelte dage forventes at krydse de magiske 25 grader.

Det lykkedes lige akkurat at tilsnige sig en enkelt sommerdag i løbet af forrige uge, da lørdagen bød på +25 grader mange steder i landet. Allerede søndag dalede temperaturen en lille smule igen, og i dag forventes temperaturen at ligge på mellem 18 og 23 grader, så heller ikke her, er der udsigt til en sommerdag.

Det kan der dog blive senere på ugen, hvor DMI forventer, at der mindst to af dagene vil være omkring de 25 grader, som det kræver, for at det officielt kan kaldes en sommerdag.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

Vi skal dog først hen sidst på ugen, før vi bliver ramt af det rigtigt gode vejr. Fredag forventer DMi, at der vil komme mellem 20 til 25 grader, og det samme er tilfældet lørdag. Om fredagen forventer de, at det bliver tørt med en del sol, hvor der i løbet af dagen er mulighed for et par byger.

Lørdag starter dagen overskyet ud og med en anelse regn her og der, men det begynder at klare op i løbet af dagen, og så vil man virkelig kunne mærke varmegraderne.

Resten af ugen bliver lun

Vi skal dog ikke først hen på weekenden, før vi begynder at få godt vejr i Danmark. Allerede fra i dag bliver det ganske lunt, og sådan fortsætter det hele ugen ud. I morgen tirsdag kommer der en hel del sol, og temperaturen forventes at ligge på mellem 18 og 23 grader.

Det lejde komme temperaturen også til at ligge på om onsdagen, hvor der også bliver mest tørt og med en del sol.

Torsdag ligger temperaturen minsandten også på 18 til 23 grader. Igen forventes det, at der kommer en hel del sol, mens der også i løbet af dagen vil komme lidt byger.

DMI skriver, at de er ret sikre på udsigten indtil torsdag, så fredag og lørdag hvor de pt. forventer sommerdage, kan der altså ske ændringer.  Søndag og mandag mener de fortsat, vil gå hen og blive varme, men vejret vil blive noget ustadigt.

Læs også

Mor forsvarer de bizarre børnenavne: Derfor har mine børn alkoholnavne

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip