Er det her det vildeste outfit på en rød løber nogensinde? - gravid vækker vrede med sin bare hud

Kvindens krop er en forunderlig ting, som kan klare et stort pres under graviditeten og fødslen.

Derfor er der sikkert også mange, som mener, at det er på sin plads at hylde den for den skønhed, den har.

Men Laura Perlongo, en tekstforfatter, vakte en del postyr, da hun troppede op til MTV Video Music Awards med kun en jakke og en kæde på sin gravide overkrop.

Perlongo danner par med TV-værten Nev Schulman, som har lavet et program, hvor han opsøger folk, som indleder forhold med andre over nettet, mens de lader som om, de er nogle andre end de er, med smukke, falske billeder.

(Artikel fortsætter under billedet)

Der var dog intet falsk over de billeder af Perlongo, som har delt vandene.

Læs også: Ny kropstrend overhaler thigh gap

Hun havde forsøgt sig med forskellige klæder skabt til gravide, men enten fik de hende til at føle sig stor, ellers var de ubehagelige at have på, skriver ATTN.

Det eneste sæt, som ikke fik Perlongo til at føle sig dårligt tilpas, var hendes egen hud, og derfor valgte hun, at det skulle være hendes aftensæt.

Folk på internettet kommenterer, at de mener, hun kom med så lidt tøj på for at få opmærksomhed.  Andre siger, hun burde klæde sig mere tækkeligt, så hun bliver husket, frem for man kun husker tøjet.

Til selve arrangementet følte Perlongo dog ikke andet end støttet og kærlighed.

- Kvinder bliver dømt  så meget for, hvordan de ser ud, så graviditet kan være en skræmmende ting. Hvordan vil min krop ændre sig? Vil jeg tabe mig? Vil min partner stadig finde mig tiltrækkende? siger Perlongo og fortsætter:

- Jeg tror på at være selvsikker og acceptere gravide kroppe, for hvad de er, er godt for det psykiske helbred, vores forholds sundhed og vores børns sundhed.

Laura Perlongo siger desuden, at hun ikke havde noget imod, at hendes valg af tøj kom til at slå et slag for gravide kvinder generelt.

Hendes forlovede Nev Schulman siger, at han synes, sexet og gravid sagtens kan gå hånd i hånd, og han mener, hans partner har udviklet sig til en smuk gudinde over de otte måneder, hun har båret på deres barn.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip