Fra i morgen kan du spare op til 70 procent: Gælder i disse Aldi-butikker

31/08/2023 15:17

Emil Martesen

Indland
Foto: Aldi
Foto: Aldi
Fra i morgen, fredag den 1. september, er der god grund til at lægge vejen forbi disse Aldi-butikker.

Mest læste i dag

Tilbage i december meddelte ALDI, at kæden vil forlade det danske marked efter at have indgået en aftale med REMA 1000 om overdragelse af hovedparten af de danske aktiviteter. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt handlen.

Første skridt i overdragelsen til REMA 1000 er lukning af 9 butikker, som vil starte ophørsudsalg fredag den 1. september. Og med op til 70 % rabat i den sidste åbningsuge er der mulighed for at gøre en god handel. Herefter følger lukning og overdragelse af de resterende butikker i løbet af ca. tre måneder. De sidste ALDI-butikker på dansk jord forventes at lukke i slutningen af november.

Og fra i morgen, fredag den 1. september, starter Aldi udsalget i otte butikker på Sjælland og én i Aalborg.

Mens forbrugerne kan se frem til store besparelser, repræsenterer denne beslutning også en taktisk manøvre i en konkurrencepræget branche.

Ophørsudsalget er en velsignelse for prisbevidste forbrugere, der kan fylde indkøbskurven med varer til en brøkdel af den normale pris.

Det skriver Finans.

Og mens Aldi's ophørsudsalg utvivlsomt vil tiltrække en strøm af kunder, er det også med at være på vagt, hvis du vil have fingrene i nogen af varerne.