Stofa og Waoo: Hele 700.000 danskere skal have flere penge op af lommen

Det er aldrig sjovt at skulle betale flere penge for noget, man har været vant til at betale et fast beløb for hver måned. Sådan er det dog, når der kommer prisstigninger lige om lidt.

Man kan kun drømme om et tidspunkt, hvor man skriver under på en kontrakt til en fast pris, og at den pris så ikke bare ændrer sig efte behov.

Sådan fungerer det desværre ikke, og de fleste abonnements-tjenester kan skrue prisen op på deres produkt, når de lyster.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Et af de steder hvor de ofte gør det, og hvor flest danskere bliver ramt, det er på deres tv-pakker, og nu står danskerne altså for skud igen, og skal betale endnu flere penge, for at se de præcis samme kanaler, som de altid har set.

Ifølge B.T. så varsler både både Stofa og Waoo om prisstigninger på deres tv-pakker, og det kommer altså til at ramme godt 700.000 danskere. Stofa har godt 480.000 kunder mens Waoo har tæt på 200.000.

Er man kunde hos en af de to udbydere, så kan man godt forvente, at man skal hive ekstra mønt op af lommerne fra årsskiftet.

Så meget kommer det til at koste

Stofa har endnu ikke meldt ud, hvad prisstigningen i deres tv-pakker kommer til at lande på. Til gengæld har det været muligt for B.T at finde ud af priserne, hvis man er tv-kunde hos Waoo, og der lyder prisen på mellem 10 og 30 kroner om måneden.

Det afhænger af hvilken kunde og hvilken pakke man har, og derfor vil nogle personer skulle betale 10 kroner mere i måneden, mens andre Waoo-kunder skal betale 30 kroner mere om måneden.

Læs også: Danske aviser

Hos YouSee der er den største tv-udbyder i Danmark, så varsler de ikke nogen prisstigninger. Det skyldes gør de dog alligevel indirekte.

YouSee har nemlig ophævet kontrakten med Discovery Network, hvilket betyder, at YouSee-kunder fra 2020 ikke længere vil kunne se de populære kanaler som Kanal 4,5,6,9, Eurosport 1&2 m.fl.

Af den årsag har de altså valgt ikke at have prisen for det kommende år, men alligevel betaler kunderne nu det samme høje beløb for et mindre udvalg..

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip