Oversigt: Danske aviser

Familie fik et hurtigt måltid hotdogs: Regningen chokerede dem

En familie følte sig godt og grundigt taget ved næsen, da de skulle have et måltid mad i nærheden af en stor turistattraktionen. Et par hotdogs blev nemlig langt dyrere, end de havde regnet med.

Smart trick: Sådan undgår du at betale din p-bøde

Det er en rigtig øv-følelse at komme ud til sin parkerede bil, og så sidder der en p-afgift i vinduet. Der er dog stor sandsynlighed for, at du slet ikke behøver at betale den.

Fakede sin død for at slippe for kæresten: To år senere stødte hun på ham

En 21-årig fyr havde lånt penge af sin blot 18-årige kæreste, inden de gik fra hinanden. Kort efter fik kvinden besked om, at hendes ekskæreste var afgået ved døden. Det viste sig dog, at det ikke var sandt.

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

Tv- og radioværten Sara Bro har valgt at vise sig helt nøgen frem, for at inspirere andre piger og kvinder. Se billedet længere nede i artiklen.

Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

For mindre end en måneds tid siden fik Amalie lavet nye bryster, og nu fortæller hun til ugebladet Her&Nu om, hvorfor hun valgte at få det gjort.

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

En ung 26-årig kvinde har mistet livet, efter at hun tabte sin telefon ned i badekarret. Telefonen var sat til opladning, og så døde kvinden af et elektrisk chok.

6 km/t for hurtigt endte med at koste 250.000 kroner

En 71-årig mand vil helt sikkert ønske sig, at han bare havde betalt sin fartbøde, da han fik den. De 850 kroner bøden lød på, er nemlig blevet til intet mindre end 250.000 kroner.

Asteroide rammer med 100% sikkerhed jorden: Ifølge forsker skal verdens ledere handle nu

Det er uundgåeligt, at en stor asteroide vil ramme Jorden. Det kan potentielt føre til udryddelse af menneskeheden, medmindre verdens ledere handler nu. Det siger en topforsker fra NASA.

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

En ny regel er trådt i kraft, men det er de færreste forældre, der faktisk er bekendte med den. Hvis ens barn får mere end 15 % fravær i skolen, så betyder det, at man ikke får udbetalt sin børne- og ungeydelse.

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Besøgende i forlystelsesparken kunne ikke tro deres egne øjne, da en populær forlystelse pludselig knækkede midt i luften og styrtede mod jorden. Ulykken har indtil videre kostet to personer livet, mens 27 personer fortsat er på hospitalet.

Forvirret mor kan ikke forstå, hvorfor hendes nyfødte datter stinker af fisk - så opdager lægen den klamme årsag

En nybagt mor fik en ubehagelig overraskelse, da hun lugtede til sin lille datter to dage efter fødslen.

Ad 728x90