Apple gav os smartphonen. Er Aptus på vej til at give os ”smarthouset”?

PA

399 uger siden

|

23/11/2016
Den teknologiske udvikling igennem de seneste år har været så markant, at man kan tale om en revolution.

Dagens topnyheder

 Den teknologiske revolution, vi befinder os i har haft lige så markante samfundsmæssige konsekvenser som den industrielle revolution tilbage i slutningen af det 19-århundrede. Teknologien er blevet et fast og absolut nødvendigt inventar i vores hverdag. Først med computeren, som de fleste af os bruger hver dag på arbejdet og i hjemmet. Derefter med smartphonen – som vel nærmest er blevet et obligatorisk accessory for de fleste i den vestlige verden.

Man kunne fristes til at stille sig selv spørgsmålet: Hvad bliver det næste?

Aptus giver med deres nyeste teknologi et bud på det nyeste skud på stammen. Aptus-systemet integrerer samtlige aspekter i boligen i sit system og gør det muligt at holde øje med alt fra el, varme og vandforbrug til overvågning og adgangskontrol m.v. igennem en smart-tablet.

Adm. direktør Henrik Falshøj fra CERTEGO, den danske låse- og sikringsvirksomhed der bl.a. forhandler Aptus i Danmark, siger dette om systemet: ”Aptus-systemet er helt exceptionelt. Systemet giver et overblik over alle aspekter i boligen og fremstiller data på en overskuelig måde. Vil du se, hvor stort dit el-forbrug af? Se hvem der ringer på døren? Måske bare tjekke vejrudsigten? Så kan du gøre alt det fra en simpel smart-tablet via. Aptus.”

Aptus-løsningen har vist sig at være utroligt efterspurgt af mange boligselskaber, der har taget den store funktionalitet, det brede overblik, og de rige muligheder for specialløsninger, som Aptus tilbyder, til sig.

Andelsboligforeningen Berinsgaard er et af de boligselskaber i Danmark, der allerede har satset på den nye teknologi. Ved hjælp af Aptus-systemet er de gået i retningen mod et klimavenligt og sikkert miljø. Aptus tillader alle i ejendommens 32 lejligheder at følge deres eget forbrug af el, vand og varme og derved vurdere, om de kan spare penge ved at tænke miljøvenligt. Sikkerhedsløsningen, en af Aptus’ største forcer, er også blevet implementeret i ejendommen. Med Aptus har lejerne nu fuldt overblik over, hvem der er ved døren, og teknologien holdes hele tiden up to date.