Rodeboksen

11/01/2018 15:45

Laust

Livsstil
Du er endt ved rodebunken - eller den sorte sjove boks - om du vil. Det er her alle de spændende og skæve historier, som ikke lige passer ind andre steder kan findes.

Mest læste i dag

Nedenfor kan du finde en alfabetisk liste over de mange underlige og spændende artikler, som mange tusinde danskere elsker at læse og genlæse. Hvorfor? Fordi de giver svar vi mangler eller også er historierne bare morsomme.

Rodebunken alfabetisk

Afmeld licens - Sådan afmelder du dig DR licens nemt og hurtigt på nettet. Afmeld licens i dag, hvis du flytter sammen med din kæreste eller familiemedlemmer.

Arrogant - Hvad vil det sige at være arrogant og hvad er arrogance? Dagens.dk har taget et nærmere kig på begreberne arrogant og arrogance, og studeret hvad du skal holde øje med ude i verden.

Bananfluer - De bananfluer er mega irriterende. Men hvorfor kommer de, og hvad kan du gøre for at komme af med bananfluer. Det er nogle af de spørgsmål du får svar på i denne guide til bananfluer. Sidst skal der nævnes at du kan også finde svaret på hvordan du laver en bananflue fælde i guiden.

Bedste film på Netflix - Her får du Dagens Top 20 over bedste film på Netflix. Ikke nok med at du får listen over de bedste film på Netflix, så får du også mere specifikke lister med de bedste børnefilm, de bedste romantiske film, de bedste thrillere, de bedste komedier og de bedste dramafilm på Netflix. Så hvis du er i tvivl om hvad du skal se på Netflix i aften, så tag lige et kig på listen over de bedste film på Netflix her.

Bedste serier på Netflix - Ligesom i ovenstående artikel, så er vi her gået nærmere på de gode ting, der er på Netflix. Her har vi kigget nærmere på de bedste serier på Netflix. De kan her finde en top 20 over de bedste serier på Netflix, såvel som forskellige serier for dig, der er i det romantiske hjørne, parat til et grin eller vil opleve fantastiske eventyr.

Bryllups citater - Mangler du citater til brylluppet? Så er der en masse citater om ægteskabet lige her. Nogle kan være upassende, mens andre af de her bryllups citater er hylende morsomme. Det er dog vigtigt, at disse citater om brylluppet bliver brugt med en varm og kærlig tone, og ikke for drillende. Det kan bruddeparret tage ilde op.

Bryllupsdage - Her finder du den komplette liste over navne på alle bryllupsdagene.  Nogle bryllupsdage har deres helt egne traditioner, som du kan læse mere om her på Dagens.dk.

Chiafrø - Hvad er chiafrø godt for og der bivirkninger ved at spise chiafrø? Hvor meget chiafrø må man spise om dagen? Med chiafrø som en ny vigtig ingrediens i de danske kostvaner, så det relevant at vide mere om chiafrø. Her kan du læse om chiafrø på godt og ondt

Drengenavne - Er der en familieforøgelse på vej? Så kan du finde inspiration blandt de mange drengenavne her på siden.

Ekstreme historier - Her finder du en oversigt over forskellige rekorder. Hvad er verdens højeste bygning? Hvor stor er verdens største fisk? Hvad er Danmarks højeste punkt? Dette og mange andre underlige ekstreme historier får du her!

Fortryder når du dør - Der er tingene som du gjorde, som du fortryder når du dør, men der er også tingene, som du ikke gjorde, som du fortryder.

Gyserfilm - Her får du de bedste gyserfilm. Og ikke nok med det - du får en liste over de mest uhyggelig gyserfilm, de bedste danske gyserfilm og en masse andre gode gyserfilm. Se Dagens liste over de bedste gyserfilm her.

HBO serier - Her får du en god oversigt over de bedste serier på HBO Nordic. Du kender helt sikkert nogle af de superunderholdende og spændende serier fra HBO Nordic som Vikings, Game of Thrones, Sopranos og så videre. Her får du hele listen af de bedste serier på HBO Nordic.

Hvem ringer - Telefonen ringer og på skærmen står der et nummer, du ikke kender. Er det mon en ligegyldig telefonsælger i den anden ende, eller gemmer der sig et vigtigt opkald bag det ukendte nummer? Se, hvordan du finder svaret på spørgsmålet: Hvem ringer?

Hævn - Her får du en guide til 10 måder at hævne sig på. Der er ikke tale om nogen ulovlig hævn eller lignende, men nogle gange har man brug for et trick eller to til en lille god hævn. Du kan læse guiden til hævn her!

Lyver - Hvordan er det med at lyve og løgnere. Her får du den store historie om løgn og løgnere.

Meld flytning - Hvad er det lige du skal gøre, når du flytter ind? Du skal huske at melde flytning, men til hvem? Skal du melde flytning, hvis det er til en midlertidig adresse? Dette og meget mere får du forklaret om her i afsnittet: Meld flytning!

Nogen eller nogle - De to ord udtales ofte ens i talesproget, men i skriftsprog er der forskel på nogen eller nogle samt i hvilken sammenhæng, de benyttes. Læs her hvad reglen er.

Pifte - Jeg kunne ikke pifte før jeg så denne video. Her får du guiden til hvordan du lærer at pifte. Det er faktisk ikke så svært!

Primtal - For nylig blev det hidtil største primtal fundet i forbindelse med et igangværende projekt – GIMPS-projektet, der har til formål at afsløre primtal af en særlig sjælden art. Men hvad er primtal? Og hvad kan vi egentlig bruge dem til?

Pædagogmedhjælper løn - Mange af os har tænkt tanken om vi skulle blive pædagogmedhjælper. Men hvordan er det med en pædagogmedhjælpers løn. Den er ikke superhøj kan vi afsløre, og du kan her læse mere om den løn du vil få som pædagogmedhjælper.

Rengøring af ovn - Kedeligt tænker du! Ja men det skal gøres, og det her er teknikken, der gør rengøring af ovn til en effektiv og hurtig proces. Der er ikke nogen grund til at bruge alt for lang tid på at rengøre din ovn, hvis du bare følger disse tips.

Shotgun regler - Vi kender det alle. "SHOTGUN" råber Peter ved siden af, men hvornår kan man kalde shotgun, og hvornår gælder shotgun ikke længere. Dagens.dk har her de officielle shotgun regler, og hvis du er i tvivl, så kan du altid kalde shotgun i denne artikel.

Skraldemand løn - De fleste af os har hørt at skraldemænd er nogle af de højest betalt ufaglærte i Danmark. Men hvad får en skraldemand i løn, og hvor meget svarer det til i at en skraldemand får i løn efter skat. Dagens har kigget nærmere på de danske renovationsmedarbejderes økonomi.

Sociopat - Hvad er det lige en sociopat er og er der noget specifikt, der kendetegner en sociopat? Du kan her læse nogle af de kendetegn, som kan afsløre en sociopat.

Stoppet toilet - hvad gør man når toilettet er stoppet? Et stoppet toilet kan fikses med nogle ret simple små tricks. Med denne lille guide behøves du ikke engang en svupper for at fikse jeres stoppede toilet.

Tinglysning - Her kan du gratis søge oplysninger om huspriser og lån med digital tinglysning. Tingbogen afslører private detaljer, hvis du er interesseret i at købe ejendom.

Tillykke med fødselsdagen - Vil du sende en fødselsdagshilsen eller et fødselsdagskort, men mangler en god tekst? Fortvivl ikke! Vi har lavet denne guide med de 20 bedste bud på hjertelig tillykke med fødselsdagen.

Den side bliver løbende opdateret.