Skal du privatlease din næste familiebil

Privatleasing er til dig, som ønsker faste udgifter på din bil og et godt overblik over din økonomi. Hos Renault har de valgt at gøre privatleasing af de smarte og økonomiske familiebiler, Megane og Captur, endnu mere attraktiv.

Flere og flere danskere vælger at privatlease deres biler i stedet for at købe dem på traditionel vis. Der er mange fordele ved privatleasing – blandt andet de økonomiske.

Du lægger for eksempel mindre i udbetaling ved privatleasing. Du betaler herefter kun en fast månedlig ydelse, der også dækker servicetjek og værkstedsudgifter ved eventuelle reparationer og lignende. På den måde giver privatleasing et godt overblik over familiens biløkonomi.

Derudover er der også det lille plus, at du altid kører i en nyere bil, når du leaser – da leasingaftaler som standard løber over tre år.

 

Privatleasing af Danmarks mest solgte crossover, Renault Captur

CAPTUR er en af Renaults mest alsidige biler på markedet. Den har både evner og karaktertræk fra en SUV, rummelighed og køreglæde fra en MPV, og så er det en utrolig økonomisk bil, der kører langt på literen.

Du kan privatlease Renault Captur fra kun 2.495 kr. pr. måned inklusiv service og med en fornuftig udbetaling på kun 4.995 kr.

 

Privatleasing af den populære familiebil Renault Megane

Renault tilbyder også privatleasing på den populære Renault Megane. Den velkendte familiebil er en sporty bil med et elegant design. Der er gjort plads til tekniske finesser, masser af teknologi og udstyr, og så er bilen både komfortabel, rummelig og økonomisk.

Renault Megane kan privatleases fra kun 2.695 kr. pr. måned inklusiv service og med en overkommelig udbetaling på kun 4.995 kr.

 

Dagens Gossip