Sange

Skrevet af webmaster

01/05/2018
Sange
Børnesange, julesange og alle slags danske sange.
Leder du efter inspiration til din nevøs konfirmation, teksten til Danmarks nationalsang eller melodi til de mest sungne julesange? Så er du kommet til det rette sted.

Mest læste i dag

Dagens.dk har samlet tekster og melodier til de mest kendte børnesange, julesange og danske salmer, som alle findes herunder på de forskellige kategorier.

Sange

Børnesange - Her finder du flere hundrede af de mest populære danske børnesange. Dagens.dk har samlet sangtekster og melodier, som du kan synge for dit barn eller til brug i børnehaven. 

Danske sange - Vi danskere er stolte af vores traditioner og danske sange fylder en stor del af disse. Her er en alfabetisk liste over samtlige danske sange vi har udgivet.

Fødselsdagssange - Dagens.dk har samlet en række fødselsdagssange. Alt lige fra den klassiske fødselsdagssang 'I dag er det Oles fødselsdag' til 'Hip hurra for Bamsefar' der er skrevet af Thorbjørn Egner til ære for den kære gamle bamse fra børneprogrammet 'Bamse og Kylling'.

Julesange - Hvem kender ikke julesangen Højt fra træets grønne top og Det kimer nu til julefest, men har du også styr på de andre kendte julesange, som synges flittig i de danske hjem til juleaften? Her finder du en større samling af de bedste danske julesange.