10 tegn på at du - eller din partner - er en elendig kysser

Det er dejligt at kysse. For det meste. Der findes nemlig nogle mennesker, der desvære kunne have godt af at øve sig lidt mere, før de lader deres læber møde vi andres.

For nogle mennekser er bare dårlige kyssere – vi beklager men det er sandt. Vi har sikkert allesamme prøvet at kysse med én, hvor man tænkte: Hvad pokker laver vedkommende? Kys mig nu bare normalt!

Hvilken dårlig kysse-type har du stiftet bekendtskab med? Metro har udarbejdet en liste, som vi har ladet os inspirerer af - og som du måske kan nikke genkendende til.

1. Bideren: Av! Bideren tror åbenbart, at det er sexet at trygge dine læber godt og grundigt igennem. Det er det ikke!

2. Hvidløgs-typen: Med mindre du selv lige har indtaget voldsomme mængder hvidløg, så er det på ingen måde sjovt at kysse med én, der smager som om, han er i færd med at skræmme en vampyr på flugt.

3. Vaskemaskinen: Rundt og rundt og rundt og rundt og... For pokker menneske! Prøv nu at variere de tungebevægelser, så vi kan få gang i et ordenligt kys.

4. Sugemallen: Åh Gud! Følelsen af at få dit ansigt suget fast til en andens ditto, mens vedkommende suger løs, som gjalt det om at få en golfbold gennem en haveslange. Det er på ingen måde rart.

5. Grotten: Hvor blev tungen af? Du er måske indstiller på, at I skal 'fransk-kysse', men det er din kyssepartner ikke. Derfor er det som et stikke tungen ind i en tom grotte, når du forgæves forsøger at finde en legekammerat i hans mund.

6. Larmeren: Det er fint nok, at din kyssepartner giver udtryk for, at det er godt, men skru lige ned! For højlydt stønnen, prusten og grynten hører altså ikke hjemme, når der skal kysses.

7. Firbenet: Stram mund, udstukket tunge og hurtige bevægelser. Nej. Bare nej!

8. Turboen: Turbo-kysserens tunge er her, der og alle vegne. Som et overgreb med en våd karklud får du kørt turbo-tungen rundt i både munde, på læberne og i ansigtet, hvis du er uheldig. Nej tak siger vi bare!

9. Stirreren: Der er ikke noget mere uhyggeligt end folk, der ikke lukker øjnene, når de kysser. At blive begloet, mens mand står og udveksler kys er ligeså akavet og som det er et kæmpe turn-off!

10. Ævleren: ”Er det godt?” ”Åh du er så fræk” ”Mmm, du smager vidunderligt!” Ssshh! Vi er kommet for at kysse – ikke for at snakke, så hvis du vil fortsætte med at kysse, så stop med at ævle.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip