15-årige Elle begik selvmord: Hør hendes skjulte råb om hjælp

Ingen havde mistanke om, at den 15-årige Elle Holmes ville begå selvmord. P

å en video optaget af hendes mor få timer før hendes død, kan man se Elle fjolle rundt med sin lillebror uden tegn på, at hun var deprimeret eller gik med selvmordstanker.

Elles mor, Leigh Holmes, ved stadig ikke, hvorfor hendes datter valgte at tage sit eget liv.

- Jeg ved ikke, hvorfor min elskede, skønne, talentfulde, populære, sjove skat tog den beslutning. Hun efterlod intet brev. Hun sagde intet til hverken hendes bror eller hendes kæreste eller venner, fortæller moren til Liverpool Echo.

- Ingen, der så hende i ugerne og dagene og timerne før hendes død, ville have sagt, at dette var et barn, der led af depression, siger Leigh Holmes.

Læs også: Anoreksi-piger inspirerer hinanden på sociale medier

Først efter pigens død, fandt moren ud af, at Elle nok har kæmpet med nogle indre dæmoner. For hendes computer afslørede, at hun havde besøgt flere internetfora, der opfordrer til spiseforstyrrelser. Og i dagene op til hendes død var hun endda begyndt at skære i sig selv.

I maj inden sin død indspillede Elle sangen “Mirror Mirror”, som hun selv havde skrevet. Sangen handler om en pige, der ikke ved, hun kæmper en allerede tabt kamp.

Læs også: Teenagepige beder Disney om plus-size-prinsesser

Mor Leigh Holmes har nu delt sangen og håber, sangens budskab kan hjælpe andre unge piger i samme situation som hendes datter. Hun forsøger nu at få sangen genindspillet med en professionel sangerinde og få optaget en musikvideo til den.

- “Mirror Mirror” er Elles sidste gave til verden. En besked om håb og forløsning til alle teenagere, der kæmper med deres egne dæmoner, hvad end de måtte være, siger Leigh Holmes. Hun samler nu penge ind til projektet på elleaholmes.com

 

Dagens Gossip