20-årig tæskede ekskæresten: Stak af fra fængslet og voldtog hende i Helsingør

En 20-årig mand på springtur fra Horserød Statsfængsel begik ifølge en sigtelse fra Nordsjællands Politi flere grove forbrydelse mod sin ekskæreste mandag.

Manden var i gang med at afsone en dom for grov vold mod selvsamme kvinde, men det åbne fængsel i Horserød kunne altså ikke holde manden fra at kaste sig over sin 26-årige ekskæreste igen.

Ifølge politikommissær Henning Svendsen opsøgte manden sin ekskæreste ved VUC i Helsingør. Herfra tvang han hende med til en lejlighed.

- Han tager simpelthen fat i hende og slæber hende med. I lejligheden tager han kvælertag på hende, og hun får punktformede blødninger i øjnene, og han gennemfører en voldtægt, fortæller Henning Svendsen til Ritzau.

Punktformede blødninger i øjnene er et tegn på, at offeret har været i livsfare, og politiet har derfor sigtet manden for drabsforsøg.

- Ved den tidligere voldsepisode var han også sigtet for drabsforsøg ved at tage kvælertag, men han endte med kun at blive dømt for grov vold, fortæller Henning Svendsen.

Da den i dag 20-årige mand i fjor blev dømt i den tidligere voldssag, lød straffen ifølge Henning Svendsen på et år og ni måneders fængsel. En dom, som også talte et forhold om brandstiftelse.

- Han satte ild til hendes dyne, fortæller politikommissæren.

Den 20-årige mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør. Ud over voldtægt og drabsforsøg er han sigtet for ulovlig frihedsberøvelse.

Retten har valgt at fængsle manden i foreløbig fire uger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip