21 usædvanlige romantiske handlinger der får enhver piges hjerte til at smelte

Skrevet af Ronja Ryde

|

14/08/2014

Dagens topnyheder

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at være romantisk.

Der er mange små ting, fyre kan gøre for, at kæresten synes, at de er vildt romantiske. Og det er faktisk slet ikke så svært.

Chelsea Fagan, som blogger for Thought Catalog, kommer her med 21 små romantiske tricks, som med garanti vil få pigens hjerte til at smelte:

1. Nus hendes hår, mens I ser tv. Ikke nogen speciel massageteknik eller noget - bare en smule let hoved/hår-berøring vil bringe hende i en næsten meditativ tilstand.

2. Når I er ude at spise, så bed tjeneren om at få desserten med hjem, så I kan spise det, mens I ser en film eller et afsnit af jeres yndlingsserie.

3. I stedet for bare at spørge hende, hvor hun gerne vil spise henne (du ved jo, hun elsker, når du tager initiativet, men er alligevel ret kræsen omkring restauranter), så giv hende tre muligheder, som du gerne selv vil. På den måde får I det bedste fra begge verdener.

4.Hvis du sover hos hende (eller selv hvis I bor sammen), så red sengen, mens hun er i bad eller er i gang med at gøre sig klar.

5. Når hun er på vej hjem fra en betydningsfuld dag på arbejdet, så skriv en besked til hende med noget i retning af “jeg bestiller takeout fra (indsæt hendes yndlingsrestaurant) og åbner en flaske vin. Hvad vil du gerne have?”

6. Hvis hun har et par ekstra høje hæle på i byen, så tilbyd hende at dele en taxa med dig, så hun undgår trapperne i bussen, metroen og toget.

7. Tilbyd hende hjælp med en af de ting, hun har på huskesedlen for sin weekend, hvis du kan se, at hun er stresset over det. Selv, hvis du bare løber i Netto og køber nogle basisvarer, kan det være en kolossal hjælp.

8. Hvis I for eksempel skal på tur sammen, så køb hende en lille natkjole-sag eller en pyjamas, som både er behagelig og komfortabel.Vi kan altid bruge noget ekstra nattøj, og det er ikke noget, vi selv gider bruge særlig mange penge på.

9. Tag forsigtigt fat om hendes ansigt med hænderne, når du kysser hende - især, hvis det er et helt almindeligt, skyndsomt hverdagskys.

10. Køb de ting til hende, som hun elsker, men som ikke umiddelbart er romantisk - chips med hendes yndlingssmag, en pæn farve neglelak, som du lige faldt over i Føtex eller en skør t-shirt kan betyde meget, meget mere end en buket blomster.

11. Kram og kærtegn hende uden hun forventer det i offentligheden. Læg for eksempel  armen over hende på en kærlig (uden at blive for overdrevet) måde, og lad hende så bare smelte sammen med dig.

12. Køb ingredienserne til at lave hendes yndlingsdrink og lad dem stå og vente på, at hun kommer hjem.

13. Meld dig syg på arbejde, og få hende til at gøre det samme, så I kan få en hel, spontan dag, hvor I bare ser film, bestiller mad hjem og hænger ud sammen.

14. Lav en liste over alle de sjove ting, der sker i byen i løbet af weekenden, og send dem til hendes arbejdsmail fredag morgen, så hun kan vælge, hvad hun helst vil lave.

15. Sig, at hun hellere skal vælge den lækre, ostebaserede ret i stedet fo salaten - især fordi du ved, hun bare spiser din, hvis du ikke kan spise op.

16. Vis beskyttertrang over småting (ikke på en kontrollerende måde, men på den søde måde). Hvis vejrudsigten for eksempel lige har lovet regn, så insistér på, at hun tager en paraply med, når hun går ud.

17. Smør madpakke til hende en dag, og skriv hendes navn på den med en sprittusch (eller skriv en lille seddel på en serviet og vedlæg den)

18. Forsøg at hjælpe hende med hendes make-up/morgen-rutine, også selvom du er vildt dårlig til det. (faktisk - især, hvis du er dårlig til det). Alternativt kan du lade hende teste noget af det på dig på en kedelig hjemme-fredag.

19. Overbevis hende om, at du fuldstændig har glemt at planlægge noget på hendes fødselsdag/jeres årsdag/en anden særlig anledning, og vent til allersidste øjeblik med at udbryde “skynd dig at blive klar, vi har et bord klokken 19” og tag hende med til et rigtigt lækkert sted.

20. Massér hende på ryggen uden grund.

21. Begynd på en tv-serie sammen med hende, og vær streng med, at det kun er, når I er sammen, at I ser den. At vente på din pige med at se et afsnit af Game of Thrones er det ultimative tegn på kærlighed.

Opskrifter

Danmarks største guide med opskrifter på nettet.