3F: Dom er kæmpe sejr

Et klart nej til arbejdsgiver-diktater.

Sådan læser 3F den dom i Arbejdsretten, der på de fleste punkter fastslår, at fagforeningens blokade mod restaurant Vejlegården er helt i orden.

- Vi er godt tilfredse med, at 3F naturligvis har ret til at kæmpe for ordentlige løn- og arbejdsvilkår på en virksomhed som Vejlegården, siger gruppeformand Tina Møller Madsen fra 3F Privat Service, Hotel & Restauration.

Ifølge 3F-formanden betyder Arbejdsrettens dom, at et forsøg fra højrefløjen og de kristelige organisationer på at undergrave den danske fagbevægelses aftaleret er slået fejl.

- 3F har fået Arbejdsrettens klare ja til, at en faglig konflikt for ordentlige løn- og arbejdsvilkår på restaurant Vejlegården er fuldt lovlig og i orden, siger Tina Møller Madsen.

Den lokale 3F-formand fra Vejle, Martin Jensen, mener, at dommen skal ses som et slag mod restauratør Amin Skovs troværdighed.

- De (dommerne. red.) har åbenbart også lagt mærke til, at han i Arbejdsretten blot fejede sine tidligere udtalelser til medierne til side med en bemærkning om, at det jo var et led i den taktiske kamp imod 3F, siger Martin Jensen.

Hos 3F håber man, at Amin Skov nu vil være villig til at forhandle overenskomst med fagforeningen.

- Vi er bestemt klar til på ny at forsøge at finde en forhandlingsløsning med restauratøren. Og med afgørelsen i Arbejdsretten kender begge parter rammerne for en fortsat konflikt, siger Tina Møller Madsen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip