5-årige Zara brækkede halsen i vandrutsjebane - mor reddede hendes liv ved at knække en tand

Enhver forældres værste mareridt er at se deres barn komme til skade og intet kunne stille op.

Det skulle være en hyggelig ferie for 41-årige Adele Olcer og hendes børn, da de tog en rejse til Tyrkiet. Men en dag gik det helt galt, da de var ude at bade. Det skriver The Telegraph.  

Den femårige datter Zara faldt baglæns ud af en badering på en vandrutsjebane. Hun blev slået bevidstløs, da hendes hoved ramte rutsjebanen.

Moderen kunne kun se magtesløs til, da hendes datters livløse krop gled ned i den lille pool for enden. Imens løb Zaras paniske far og søster - der havde stået i kø til rutsjebanen - ned ad trapperne for at komme hen til pigen.

- Min første reaktion var, at hun var død. Jeg vendte hende om, da jeg kom ned for enden, og hendes øjne var åbne, siger moderen.

Læs også: Elever går ind i eksamenslokalet - så ser de, hvad der står skrevet på bordene

Men heldigvis holdt følelsen af magtesløshed hurtigt op, og hun reagerede instinktivt. Til alt held havde moderen gennemført et førstehjælpskursus blot en uge, før hun tog på ferie. Det var formentlig medvirkende til, at hun kunne bevare roen.

Zaras kæbe var låst, og derfor kunne Adele Olcer ikke give førstehjælp. Moderen knækkede en af pigens tænder og sørgede for at hun kunne få luft, indtil hun blev hastet på hospitalet.

Den femårige havde brækket knogler i sin nakke og kranium, hendes arm var brækket to steder og efter episoden så hun dobbelt. Ifølge lægerne kunne Zara være blevet lam af episoden, hvis knoglen i nakken var brækket bare en smule tættere på hendes rygrad. Sådan gik det heldigvis ikke.

Efter tre uger på hospitalet, kom den femårige pige hjem til Storbritannien i fin form.

Læs også: 7-årig dreng donerede sit hår til kræftofre - nu er det utænkelige sket

- Vi ved, hvor heldige vi er. Så mange børn har ulykker, som ligner, og de er ikke nær så heldige som Zara, siger Adele Olcer.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip