62-årig mand dræbt i sin garage på Fyn

Skrevet af admin

|

28/06/2014

Dagens topnyheder

En 62-årig mand er blevet dræbt på sin bopæl nord for Aarup på Fyn, bekræfter Fyns Politi.

- Efter vores omfattende undersøgelser - både retsmedicinske og kriminaltekniske, kan jeg bekræfte, at der er tale om en 62-årig mand, der er blevet dræbt, siger efterforskningsleder hos Fyns Politi, Benny Linde Larsen, til Ritzau.

Politiet har været på stedet siden natten til lørdag, hvor den 62-årige blev fundet død.

- Han er fundet på sin bopæl, men ved en garage, tilføjer Benny Linde Larsen.

I første omgang betegnede politiet det som "et mistænkeligt dødsfald", men nu slår Fyns Politi altså fast, at den 62-årige er blevet dræbt.

- Det er vores opgave at få stykket hændelsesforløbet helt på plads: Hvad er det helt nøjagtigt, der er sket derude, og hvilke omstændigheder er det sket under, siger Benny Linde Larsen og fortsætter:

- Vi har været derude siden i nat, så vi er selvfølgelig nået et stykke vej med efterforskningen, men opgaven er lige nu at finde ud af at få en masse tråde samlet.

Motivet bag og de nærmere omstændigheder er der endnu ingen oplysninger om, men Fyens.dk har tidligere lørdag skrevet, at det angiveligt drejer sig om et hjemmerøveri, der endte i et drab.

Det vil Benny Linde Larsen dog ikke bekræfte.

- Det er vanvittigt vigtigt, at det, vi arbejder med, er noget, der kan lede os til gerningsmanden – og så skal vi ikke have det ud i pressen, så vedkommende finder ud af det, siger han.

Til gengæld kan efterforskningslederen bekræfte, at der hænger overvågningskameraer ved gerningsstedet.

- Detaljerne vil jeg helst ikke sige noget om, men jeg kan bekræfte, at det ser ud til, at der er overvågningskameraer på bygningen. Men hvad vi har fået ud af det, det vil jeg ikke sige noget om.

Drabet fandt sted på en adresse i Grønnemose, som ligger nær den fynske motorvej cirka midtvejs mellem Odense og Middelfart.

/ritzau/