8 grunde til at kvinder, som drikker øl, kommer længere i livet

Øl er godt, øl er sund, øl bør drikkes året rundt - især hvis du er kvinde - og af følgende årsager:

1) Du lever længere
... Og kommer på den vis længere i livet. Forskere ved Virginia Tech har undersøgt folk, der drak øl i moderate mængder og kom frem til, at øldrikkere har 19 pct. lavere risiko for at dø i sammenligning med folk, der ikke drikker.

2) Du virker mere kontrolleret
... End andre stive mennesker... Det har alle dage været nemmere at styre indtaget af øl end af sprut. Drikker du øl, viser du dig oftere som en kontrolleret person - i hvert fald mere kontrolleret end hende vodka-Dorte, der dingler rundt på dansegulvet, fordi de ti shots ramte hende som et lynnedslag.

3) Du ser bedre ud
Tømmermænd med øl kræver et bad, noget mad og måske en lille panodil, men så er du også kørende. Tømmermænd med vodka, tequila, rom og alt andet sprut kræver mindst to dage, hvor du ligger brak med tårer i øjnene og en hovedpine sendt fra helvedes indre, som en lille panodil ikke kan kurere. Tømmermænd på øl er bare smukkere. 

Læs også: 15 ting du genkender, hvis du ikke har knaldet i en evighed

4) Du smider selvfølgelig hæmningerne (nogle gange)
Ja, den giver vist sig selv - men nej, der handler ikke om at smide tøjet i vildskab eller danse limbo på dansegulvet.
Men hæmningerne ryger som bekendt lidt, når alkoholen ryger indenbords. Og hvad skal man også med de hæmninger der? En spade er en spade, og hvorfor ikke kalde den det? Du kommer længere i livet med ærlighed. 

5) Din hjerne holder sig i gang i længere tid
Et studie publiceret i New England Journal of Medicine viser at kvinder, som drikker én alkoholisk drik om dagen stadig holder deres hjerne skarpe, når de bliver ældre.

Læs også: Ny forskning: Personer med blå øjne er mere tilbøjelige til at blive alkoholikere

6) Du restituerer
Din uge har været lang. Måske har din måned været lang.
Men nu sætter du dig helt roligt ned og nyder en iskold kold bajer. Tag skoene af. Snak med dem, der er omkring dig. Ahhhhh. Det er vigtigt at restituere, og det gør du perfekt med en kold i hånden. 

Læs også: 10 videnskabelige grunde til at øl er godt for dig

7) Du bliver rig
Ej okay, måske ikke rig. Men du er rigere end hende damen, der skal have en sex on the beach med alfekrymmel på kanten. Vi taler priser, der alt afhængigt af, hvor dine vante græsgange er (snusket bodega versus fancy klub) kan variere voldsomt. En håndbajer på krudtuglen bogea koster måske 20 kroner, hvor den fancy cocktail af en eller anden grund skal koste 100, selvom halvdelen af den er sodavand og is. 

8) Du er bare sejere
En kvinder, der kan drikke en øl med en mand i baren virker mere cool og nede på jorden - uanset om du er i stiletter og cocktailkjole eller har skovmandstøj på. Skål på det. 

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip