9.200 Facebook-brugere synes godt om opsigelse til YouSee

Skrevet af Elo Christoffersen

23/10/2012

Dagens topnyheder

Et opsigelse til YouSee på Facebook er skrevet i så en humoristisk tone, at over 9200 allerede synes om "opsigelsen".

Alexander Kanto fra København skrev i aftes:

- Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde. Det seneste stykke tid har jeg gået og tumlet lidt med nogle ting, og jeg er desværre bange for at vi to ikke passer sammen mere. Jeg synes ikke, at vi er det samme sted. Og nu har jeg altså mødt en anden. Hun hedder Netflix og vi passer bare sammen. Jeg er virkelig ked af det, men jeg bliver nødt til at slå op med dig. Det går ikke mere det her. Men du skal vide, at det ikke er dig, det er mig. Jeg ved, at der er masser derude der gerne vil se dine TV-kanaler med alle reklamerne. Og måske kontakter jeg dig også igen en dag. Lige nu er kan det bare ikke være os to. Ha' det godt.

Husk at blive ven med dagens.dk, Danmarks nye nyhedssite, på Facebook - klik her

Og da personalet i morges så opsigelsen, ja så svarede YouSees pressechef, Ib Konrad Jensen, tilbage i samme fornøjelige tone;

- Jeg er ked af, at du har fundet en anden. Jeg er jo ikke dum, og jeg anede jo nok, det var på vej, for du har virket så uengageret og ligeglad med mig i den senere tid. Det var nærmest kun, når du og gutterne skulle se fodbold, at du gad interessere dig for mig. Så var der ingen grænser for, hvor glad du var for mig – eller sur hvis jeg så ikke lige var der, når DU absolut ville. Men jeg har jo ikke været blind for, at du ofte hellere ville sidde bag den lille dumme computerskærm. Så var du mere interesseret i at hoppe fra den ene mere uskarpe og tarvelige hjemmevideo på YouTube end mig og mine HD-kanaler. Og da jeg så forleden fandt en brugt Netflix kupon mellem sofapuderne, vidste jeg, at det var slut.

- Jeg er ikke den første, der oplever en mand, der falder for en yngre model, og nok heller ikke den sidste. Jeg ved også godt, at jeg ikke er 17 længere, og der er nok også kommet en rynke eller to. Men jeg er ikke flov over mig selv. Jeg ved en masse om mænd og kvinder og børn. Jeg ved, hvordan man passer en familie og sørger for, at der er plads til alle i en husstand – både for de mindste og de ældste. Farvel Alexander – din x-box er måske lidt våd og står et sted på Enghavevej :-).

Pressechef Ib Konrad Jensen opfordrer dog den gæve Alexander Kanto til at kontakte kundeservice hos YouSee, hvis opsigelsen skal nå det rette sted hen.