Afhugget slangehoved bider kinesisk kok ihjel

En mand i Kina er død efter at være blevet bidt af en kobraslange. Men usædvanligt nok indtraf ulykken 20 minutter efter, at giftslangens hoved var blevet hugget af, skriver den engelske avis The Mirror.

Den uheldige mand arbejdede som kok på en restaurant i det sydlige Kina og var i gang med at tilberede en slangesuppe, da krybet huggede til en sidste gang. Efter at have skåret slangekødet i mindre stykker til at putte i suppen ville kokken skaffe sig af med hovedet, men det gav ham det dræbende bid.

Gæster og ansatte i restauranten hørte kokken skrige fra køkkenet.

- Det er en højst usædvanlig hændelse, men det lader ganske enkelt til at være en ulykke, siger en talsmand for politiet til avisen.

Ifølge slangeeksperten Yang Hong-Chang kan kobraer være farlige i op til en time efter, at hovedet er skilt fra kroppen.

- Det er fuldt ud muligt, at hovedet fortsatte med at være i live og bed mandens hånd. Når hovedet hugges af, så er slangen ganske vist død, men der er fortsat reflekser tilbage, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip