AGF henter Sønderjyske-profil

Fodboldklubben AGF fortsætter oprustningen, efter at klubben i sidste sæson rykkede ud af Superligaen.

Torsdag meddelte Aarhus-klubben, at den har tilknyttet Sønderjyske-spilleren Daniel Christensen på en toårig kontrakt.

- Daniel besidder de kvaliteter, vi er på udkig efter. Han er rolig med bolden, pasningsstærk og generelt teknisk dygtig - og især hans sparketeknik med venstrebenet har et rigtig højt niveau, siger AGF-træner Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

- Han har også den helt rette robusthed. Enhver træner vil gerne have spillere, der spiller uge efter uge, og jeg tror, at det overrasker de fleste, når de hører, hvor mange Superliga-kampe Daniel har spillet de seneste år.

- Han har altid haft et godt teknisk niveau, og i Sønderjyske har han også fået oparbejdet en langt bedre fysik. Han kan bruges både som back og kant, og han vil være med til at skærpe konkurrencen om pladserne i vores venstre side, siger Morten Wieghorst.

25-årige Daniel Christensen har spillet 120 kampe i Superligaen for AaB og Sønderjyske.

- Efter tre gode år i Sønderjyske har jeg valgt at søge nye udfordringer, og da AGF dukkede op som en mulighed, var jeg ikke i tvivl. Jeg synes, det er et spændende projekt, klubben har gang i.

- Det kan godt være, at det er en liga ned, men som klub er det et niveau op for mig. AGF er en storklub med en helt anden opbakning og et helt andet pres. Det emmer af fodbold i byen, og det tiltaler mig, siger Daniel Christensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip