AK81'ere påkører flere Satudarah-medlemmer

Efter masseslagsmålet mellem Hells Angels og Satudarah MC ved Parken i København natten til søndag har der været flere sammenstød mellem de to rockergrupperinger.

Tirsdag eftermiddag sad en ung mand fra Satudarah til afhøring om det blodige slagsmål, hvor flere rockere blev såret af knivstik, på Station Bellahøj.

- Da han forlader politistationen, er der to medlemmer af AK81, som forsøger at køre ham ned, siger politikommissær Per Nielsen, Station Bellahøj, til Ritzau.

Den unge mand flygtede efter episoden tilbage ind på politistationen.

- Og vi når at anholde de to AK81'ere, siger politikommissæren.

Da manden nogle timer senere forlader stationen igen, er flere medlemmer af Satudarah troppet op for at beskytte ham.

Politiet visiterer imidlertid deres biler og finder ifølge Per Nielsen flere økser og knive.

Senere på dagen, ved 17.30-tiden, blev en anden mand med relationer til Satudarah kørt ned i nærheden af Svanevej i Københavns nordvestkvarter. Igen stod en gruppe personer fra AK81 bag, oplyser Per Nielsen.

- Bagefter fik vi anholdt en person, som blev overført til Nordsjællands Politi. Episoderne har en relation på en eller anden måde, men hvordan det præcis hænger sammen, tør jeg ikke sige, siger han.

Klokken 22.17 spottede politiet på Bellahøj så tre biler tilhørende AK81'ere ude foran politistationen. Personerne i bilerne blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven.

En anden yngre mand blev også forsætligt ramt af en bil tirsdag aften. Det skete på Lyngevej i Ganløse, da han var ved at stige ud af sin bil.

Ifølge Ekstra Bladet har manden, der slap med et brækket håndled, ligeledes bånd til Satudarah.

- Vi efterforsker for at få afklaret, hvad der er sket ved episoden, og om der er en direkte tilknytning til det konfliktscenarie, vi ser i øjeblikket, siger efterforskningsleder Morten Kaare Pedersen fra Nordsjællands Politi til avisen.

En ung mand blev efterfølgende anholdt.

Rockere fra Hells Angels og Satudarah røg natten til søndag i blodigt slagsmål med hinanden på sportsbaren Lions & Barrels ved Parken. Tre rockere blev stukket med kniv, og der blev ifølge politiet affyret "rigtig mange skud".

/ritzau/

 

Dagens Gossip