Ancelotti om hattrick-Ronaldo: Giv ham Ballon d'Or

For tredje gang i denne sæson scorede Cristiano Ronaldo et hattrick for Real Madrid, da klubben søndag vandt 5-0 hjemme over Athletic Bilbao i Primera Division.

Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, mener, at portugiseren har været fremragende i 2014, og at han skal genvinde Fifa Ballon d'Or-titlen som verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg synes ikke, at der har været meget tvivl i år. Jeg synes ikke, det giver ret meget mening overhovedet at tale om det, siger Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet AFP.

Cristiano Ronaldo har vundet titlen to gange, i 2008 og 2013, mens FC Barcelonas Lionel Messi triumferede fire år i træk fra 2009-12.

Real Madrid vandt i sidste sæson Champions League, hvilket ikke mindst skyldtes 17 scoringer fra Cristiano Ronaldo.

Sammen med Portugal måtte han dog lide den tort at blive elimineret ved VM i Brasilien allerede efter det indledende gruppespil.

Det danske fodboldlandshold får på tirsdag i næste uge fornøjelsen af Ronaldo, når Portugal kommer på besøg i København i EM-kvalifikationen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip