Andreas Bo overrasker i ny rolle

Foto: Pressefoto Andreasbo.dk

Danskerne får lov til at opleve komikeren i en ny rolle.

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at opnå Fns Verdensmål.

I år er Danmarks Indsamling til fordel for coronakrisens børn, oplyser holdet bag Danmarks Indsamling, og det bliver sendt live fra Tinghallen i Viborg den 6. Februar.

Værterne på showet, som bliver sendt på DR, er i år Silja Okking, Mark Stokholm, Mette Bluhme Rieck og Andreas Bo.

Foto (C) Bjarne Bergius Hermansen

Corona rammer også børn

Selvom det ikke umiddelbart er børnene, der bliver mest syge af corona, så er det dem, der kan blive hårdest ramt, skriver holdet bag Danmarks Indsamling i en pressemeddelelse.

“Hjælpen i år går til de børn, som ikke får akut lægehjælp og livsnødvendige vacciner, fordi sundhedssystemet er brudt sammen. Til de børn, som risikerer at dø af sult eller fejlernæring, fordi deres familier ikke længere kan tjene penge til mad.”

Andreas Bo ser frem til at være en del af indsamlingen. Det afslører han på Instagram.

“Vigtigst er den gode sag. Men man må jo også gerne glæde sig, over endnu en spændende udfordring i godt selskab 6/2-21,” skriver han i et opslag, hvor han har delt et billede af de fire værter sammen med.

Foto: Instagram @andreasbo1\n\n

Andreas Bo kan forvente en aften med erfarne DR-folk ved sin side. Mark Stokholm og Mette Bluhme Rieck er begge værter på Aftenshowet, mens Silja Okking er vært på DR Ramasjang. 

Siden 2007 har danskerne doneret til Danmarks Indsamling, og gennem de tidligere indsamlinger er der blev samlet mere end en milliard kroner, der er gået til 12 organisationers indsats i Afrika, Asien og Latinamerika.

Danmarks Indsamling kan ses på DR1 lørdag d. 6. februar 2021

 

 

 

 

 

Dagens Gossip