Anistons kæreste springer ud af skabet

Skrevet af admin

27/11/2014
Der er ikke kun hygge, men også masser af uhygge hjemme hos skuespillerparret Jennifer Aniston og Justin Theroux.Onsdag afslørede den 45-årige skuespillerinde i det amerikanske talkshow "The Talk", hvordan hendes 43-årige forlovede ynder at overraske hende pludseligt.- Han elsker at forskrække mig. Han gemmer sig i skabet og springer derefter frem, siger Aniston og fortæller om en nylig episode:- På et tidspunkt var jeg i gang med at rydde op og kom ikke med op i seng med det samme. Da jeg endelig går ind i soveværelset, springer han ud af skabet, hvor han har ventet 25 minutter på mig, siger Aniston, der dog ikke farer op over drillerierne.- Han får mig konstant til at grine, siger den tidligere "Venner"-stjerne, der forguder sin kommende mand:- Han er så kreativ og dygtig i alt, hvad han foretager sig. Han er en fantastisk skuespiller, en genial manuskriptforfatter og bare et smukt menneske.Aniston og Theroux mødte hinanden i 2011 under indspilningerne af filmen "Wanderlust." Når de gifter sig, bliver det hans første og hendes andet ægteskab, eftersom hun tidligere var gift med skuespilleren Brad Pitt.Newspaq

Dagens topnyheder

Der er ikke kun hygge, men også masser af uhygge hjemme hos skuespillerparret Jennifer Aniston og Justin Theroux.

Onsdag afslørede den 45-årige skuespillerinde i det amerikanske talkshow "The Talk", hvordan hendes 43-årige forlovede ynder at overraske hende pludseligt.

- Han elsker at forskrække mig. Han gemmer sig i skabet og springer derefter frem, siger Aniston og fortæller om en nylig episode:

- På et tidspunkt var jeg i gang med at rydde op og kom ikke med op i seng med det samme. Da jeg endelig går ind i soveværelset, springer han ud af skabet, hvor han har ventet 25 minutter på mig, siger Aniston, der dog ikke farer op over drillerierne.

- Han får mig konstant til at grine, siger den tidligere "Venner"-stjerne, der forguder sin kommende mand:

- Han er så kreativ og dygtig i alt, hvad han foretager sig. Han er en fantastisk skuespiller, en genial manuskriptforfatter og bare et smukt menneske.

Aniston og Theroux mødte hinanden i 2011 under indspilningerne af filmen "Wanderlust." Når de gifter sig, bliver det hans første og hendes andet ægteskab, eftersom hun tidligere var gift med skuespilleren Brad Pitt.

Newspaq