Bale nedlægger Barca: En perfekt aften

Den walisiske stjerne Gareth Bale blev matchvinder for Real Madrid, da klubben vandt pokalfinalen mod FC Barcelona onsdag aften.

Bale løb fra midterlinjen ind i straffesparksfeltet fem minutter før slutfløjt, inden han sendte bolden mellem benene på Barcelonas målmand Jose Manuel Pinto til slutresultatet 2-1.

Pokalsejren er Bales første trofæ med Real Madrid efter han blev købt fra Tottenham Hotspur for en rekordsum i sommer.

- Det var en perfekt aften, siger Gareth Bale efter kampen, der blev spillet i Valencia.

- Det er fantastisk at vinde trofæer, og jeg er meget glad for at have vundet min første titel med Real Madrid, tilføjer 24-årige Bale.

Real Madrid har mulighed for at supplere triumfen i pokalturneringen med det spanske mesterskab og Champions League.

I La Liga ligger klubben på andenpladsen - tre point efter Atlético Madrid. I Champions League skal Real Madrid i næste uge møde Bayern München i den første af to semifinaler.

Barcelona er derimod ude af Champions League, og klubben ligger fire point efter Atlético Madrid i La Liga. Barcelona er i fare for at ende sæsonen uden trofæer for første gang i seks år, og holdets træner er tydeligvis skuffet over pokalnederlaget til Real Madrid.

- Jeg kan ikke forestille mig et nederlag, der er mere smertefuldt, men min fremtid afhænger ikke af dette resultat, siger Gerard Martino.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip