Barcelona foretrækker at tabe til hold som Wass og co.

24/09/2015 09:52

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det hører til sjældenhederne, at Barcelona taber til andre end Real Madrid og Atlético Madrid i den spanske liga. Endnu sjældnere sker det, at Barcelona taber med cifre som 1-4.

Ikke desto mindre var det Celta Vigos sejrscifre på hjemmebane onsdag aften, hvor landsholdsspilleren Daniel Wass spillede 85 minutter for vinderne.

Barcelona-træner Luis Enrique havde ingen bortforklaringer efter det klare nederlag. Tværtimod.

- Når et hold spiller bedre end dit eget, er der ikke så meget at sige. Jeg foretrækker at tabe til hold, der spiller som Celta, som alene vinder af fodboldmæssige årsager.

- Jeg ønsker dem tillykke og opfordrer dem til at fortsætte med at spille på den måde, siger Luis Enrique, der var træner i Celta i 2013/14.

Hans arbejdshest Javier Mascherano følte, at Barcelona blev udspillet på dagen.

- Der kan være dage, hvor modstanderen er bedre og vinder alle bolde. Noget er vores egen fejl. Noget er kredit til dem.

- Vi har ingen undskyldninger. De slog os eftertrykkeligt, og vi har noget at arbejde på. Det mest bekymrende er, at vi følte os udspillede, siger Mascherano.

Efter nederlaget ligger Barcelona nummer fem i ligaen med 12 point for fem kampe. Real Madrid topper med 13 point efterfulgt af Celta, der også har 13 point i den tætte topstrid.

/ritzau/