Barcelona-træner smutter selv ved manglende opbakning

FC Barcelona-træner Luis Enrique hævder, at han ikke er påvirket af de rygter, som ellers siger, at han snart er færdig i den spanske storklub. Måske endda allerede efter søndagens hjemmekamp mod Atlético Madrid.

44-årige Luis Enrique, som først i sommeren 2014 blev cheftræner i Barcelona, siger dog, at han vil træde tilbage, hvis spillerne ikke længere bakker ham op.

- Jeg involverer mig ikke i dette farlige spil. Hvad jeg kan garantere, det er, at den dag, hvor jeg ser spillerne ikke følge mig, så vil jeg selv gå fra min post, siger Luis Enrique ifølge AFP.

2015 har været ganske kaotisk for Barcelona. Mandag blev sportsdirektør Andoni Zubizarreta fyret, og hans assistent - klublegenden Carles Puyol - forlod derefter selv klubben.

Onsdag annoncerede præsident Josep Maria Bartomeu, at der ved sæsonafslutningen ville blive afholdt et præsidentvalg som følge af det store pres på ham.

Desuden har rygterne om, at Luis Enrique og superstjernen Lionel Messi ikke har et godt forhold til hinanden, stået på længe.

Barcelona og Atlético Madrid har begge 38 point - fire færre end førerholdet Real Madrid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip