Barcelona viser interesse for norsk supertalent

Den 15-årige norske fodboldspiller Martin Ødegaard bliver nævnt som et af de største fodboldtalenter i øjeblikket, og europæiske storklubber forsøger allerede nu at lægge billet ind på kometen.

FC Barcelona er en af klubberne, der viser interesse. Tre gange har den haft repræsentanter i Norge for at syne teenageren i aktion for Tippeliga-klubben Strømsgodset.

Nu ønsker Barcelona besøg af talentet, siger Fifa-agenten Kent Karlsen, der har formidlet kontakten mellem spilleren og storklubben.

- Det er rigtigt, at Barcelona ønsker Martin og Hans Erik (Martin Ødegaards far, red.) på besøg, så de kan lære hinanden bedre at kende, siger Kent Karlsen til VG.

Spilleren selv åbner op for, at et besøg kan blive aktuelt.

- Det kan sagtens være, at vi kommer til at besøge nogen. Men det må vi tage efter sæsonen, siger Martin Ødegaard.

Der resterer fire runder af den norske liga, der slutter om en måned.

I første omgang befinder Ødegaard sig i den norske landsholdslejr som optakt til EM-kvalifikationskampene mod Malta og Bulgarien henholdsvis fredag og mandag.

Ødegaard fik i august debut for Norge i en testkamp som den yngste nogensinde på det norske landshold.

Han kommer dog ikke til at skrive kontrakt med Barcelona lige med det samme. Storklubben må ikke må købe spillere i de næste to transfervinduer.

Det internationale fodboldforbund (Fifa) har udstedt transferforbud, fordi klubben har indgået kontrakter med spillere under 18 år fra andre lande.

/ritzau/

 

Dagens Gossip