Bedstefar havde kræftsvulst så stor som fodbold i skridtet

Lotte Sørensen

|

25/06/2014

Dagens topnyheder

Bedstefaderen Bob Day fra Liverpool kan prise sig lykkelig for at være i live. Han ignorerede nemlig en kræftsvulst på sin pung så længe, at den voksede sig så stor som en fodbold.

Det var først, da hans børn opdagede den voldsomme bule i hans bukser, at han blev overtalt itl at gå til lægen.

- Du kunne se det i mine bukser. Svulsten blev større og større, men jeg blev ved med at udsætte det. Jeg kan ikke lide at lave postyr, siger Bob Day ifølge metro.co.uk.

Læs også: Denne kæmpe tumor bar kvinde på i årtier

- Jeg havde ikke smerter, for hvis jeg havde, ville jeg nok være taget til lægen tidligere. Jeg lavede stadig havearbejde og gjorde alt som normalt.

Lægerne konkluderede hurtigt, at svulsten var ondartet, og hvis Bob Day havde ventet længere med at gå til lægen, kunne kræften have spredt sig til lungerne - og det kunne have været fatalt.

Læs også: Mirakel: Lucas overlevede kræft, meningitis og blodforgiftning som spæd

Heldigvis kunne svulsten opereres væk, og Bob Day er nu erklæret helt rask, og han har nu et budskab til især mænd, der har det med at droppe lægebesøget:

- Hvis du ser en knude, skal du ikke være bange for at gå til lægen. Jeg var et fjols, og jeg ved nu, at jeg skulle have gjort det tidligere. Der er ingen grund til at være bange, og alle på hospitalet var så opmuntrende, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med