Bille har informeret Rosenborg om episode med politiet

Den danske fodboldspiller Nicki Bille Nielsen, der til daglig spiller for den norske klub Rosenborg BK, har informeret klubben om sit sammenstød med dansk politi natten til fredag. Det skriver den norske netavis VG.no.

Den daglige leder i Rosenborg Tove Moe Dyrhaug har ikke selv snakket med den danske spiller men fortæller, at den sportslige leder i Rosenborg, Erik Hoftun, er blevet kontaktet af Nicki Bille.

- Vi blev bekendt med sagen i går aftes fra Nicki selv. Vi arbejder lige nu for at finde ud af fakta i sagen, siger Tove Moe Dyrhaug til VG.

Hun vil ikke udtale sig, om episoden kan få konsekvenser for Nicki Bille Nielsens fremtid i klubben, efter han fik en skriftlig advarsel sidste år.

Ifølge Ekstra Bladet risikerer Nicki Bille en ubetinget fængselsstraf for vold mod tjenestemand i funktion, da han ifølge avisen bed en betjent i armen natten mellem skærtorsdag og langfredag.

Og det er blot en af mange episoder, som den danske angrebsspiller har været indblandet i.

Sidste år blev han sendt på kursus af Rosenborg for at lære at styre sit temperament. Det skete efter en episode med værtshusuorden i Trondheim. Det var i den forbindelse, han fik den skriftlige advarsel af klubben.

Her skulle Bille have spyttet på en bartender, smadret et glas og slået ud efter folk, da han blev smidt ud af natklubben omkring klokken to. Dengang kaldte Nicki Bille selv sin opførsel for uacceptabel - og han sagde, at det aldrig ville ske igen.

- Det lover jeg, sagde han til norske Adresseavisen.

Og dengang var beskeden fra Rosenborg rimelig klar:

- Sker der noget tilsvarende igen, kan det være game over, sagde Erik Hoftun.

Mandag aften skal Rosenborg BK møde Bodø/Glimt. Tove Moe Dyrhaug siger til VG.no, at det er den sportslige afdeling, der udtager spillerne til kampen.

Hun vil på nuværende tidspunkt ikke sige, om danskeren rejser med sit hold til Bodø/Glimt for at spille. Danskerens navn er dog med på det officielle holdkort forud for kampen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip