Bjerringbro-Silkeborg henter slovensk landsholdsspiller

På grund af landsholdsspilleren Klaus Thomsens uheldige knæskade i sæsonens første håndboldkamp har Bjerringbro-Silkeborg (BSV) ledt efter en ny forsvarsspiller.

Jagten er endt med en kontrakt til den slovenske landsholdsspiller Peter Pucelj. Aftalen er kommet i stand ved et nyt sponsorat med et shampoofirma, og den gælder for resten af denne sæson.

- Vi har været heldige at finde en landsholdsspiller, der her midt i sæsonen havde mulighed for at komme til Silkeborg.

- Peter Pucelj er en fysisk stærk spiller med stor international erfaring fra både Europa Cup-kampe og landskampe. Han vil kunne bidrage til at skabe et stærkt forsvar i denne sæson, siger BSV-træner Peter Bredsdorff til klubbens hjemmeside.

Peter Pucelj kendte lidt til den jyske håndboldklub inden skiftet til den bedste danske håndboldliga.

- Jeg er rigtig glad for at have fået chancen i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg har tidligere spillet to kampe i Champions League for Gorenje Velenje mod Bjerringbro-Silkeborg, så jeg kender klubben godt.

- Dengang fik jeg et godt indtryk af klubben, byen, arenaen og ikke mindst de engagerede tilskuere, siger Peter Pucelj, der straks tiltræder i Bjerringbro-Silkeborg.

På lørdag skal BSV på hjemmebane møde Team Tvis Holstebro i ligaen, og her er der mulighed for debut for sloveneren.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip