Brian M: Konservative får de afgørende mandater

På trods af at den foreløbige optælling viser tilbagegang til De Konservative, så var gruppeformanden for partiets folketingsgruppe, Brian Mikkelsen, i højt humør, da han ankom til De Konservatives valgfest.

- Vi får en fantastisk indflydelse, så jeg glæder mig til, at vi får ført borgerlig politik, så det virkelig basker, siger han.

- Det er en enestående mulighed for at føre borgerlig politik. Vores mandater bliver lige så vigtige, som de mange som Dansk Folkeparti har fået. Det er jo de sidste mandater, der er vigtige.

Foran en jublende hal lovede gruppeformanden, at partiet ville stå på sine mærkesager.

- Vi vil sørge for, at hårdt arbejde altid bliver belønnet. Vi vil sørge for, at boligejerne ikke bliver belastet af yderligere skatter. Vi vil sørge for, at erhvervslivet ikke bliver belastet af nye skatter.

- Det betyder, at boligejerne får en forsvarer, så skatterne ikke stiger. Der har de andre borgerlige partier været lunkne, siger Brian Mikkelsen.

Den analyse deles af en af hans måske kommende konservative kolleger i Folketinget.

- Det vigtigste er, at vi får en borgerlig regering. At vi er gået et mandat eller to tilbage er mindre vigtigt, siger Rasmus Jarlov, der er partiets spidskandidat i Københavns Omegn.

- Det vigtige er, at vi har nogle vigtige mandater, hvis der kommer en borgerlig regering.

Han mener, at partiet de næste fire år vil stå i klar kontrast til både Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstre.

- Vi er det mest borgerlige parti, fordi vi er det eneste parti, der både har en borgerlig økonomisk politik og samtidig kæmper for borgerlige værdier, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip