Brøndby-træner om dobbelt målscorer: En klassespiller

Simon Makienok har de seneste sæsoner høvlet bolde ind for Brøndby, men den store angriber blev i august solgt til Palermo. Spørgsmålet har så været, hvem der skulle tage over på Vestegnen.

Ariel Nuñez og Johan Elmander lignede i første omgang de bedste bud, men Nuñez blev skadet, mens Elmander rykkede tilbage på 10'er-positionen. I stedet blev finske Teemu Pukki lejet i Celtic.

Den 24-årige angriber nettede for første gang for de blå-gule mod Esbjerg i slutningen af september, og i aftes var han så to gange på pletten i 2-1-sejren over AaB.

- Relationerne på banen er så vigtige, og de fire forreste spillede mod AaB deres anden fulde kamp sammen. Vi så allerede der, at de stiger i niveau, når de får flere minutter sammen, siger træner Thomas Frank.

- Pukki er en klassespiller, og han bliver en måltyv i Superligaen. Det vilde med ham er, at han aldrig tidligere i sin karriere har spillet tre gange 90 minutter i træk, som han har gjort hos os.

- Han skal vise lidt mere kontinuitet nu, men jeg synes han er rigtig, rigtig spændende. Det er en ægte målscorer, vi har her, siger træneren.

At Pukki aldrig tidligere i karrieren har spillet tre fulde kampe i træk sætter også sine spor.

- Jeg er ekstremt træt, men det er godt at spille 90 minutter og jeg er sikker på, at det på den lange bane kommer til at hjælpe mig, siger Pukki.

Med tre mål i to kampe er Pukki allerede strøget til tops på Brøndbys interne topscorerliste.

- Jeg sætter aldrig mål for, hvor meget jeg skal score. Jeg går bare ud på banen for at have det sjovt, og så må målene komme, siger Pukki.

/ritzau/

 

Dagens Gossip