Caroline Wozniacki ude af Wimbledon

06/07/2015

Heller ikke i femte forsøg lykkedes det for Caroline Wozniacki at vinde, da hun stod i en 1/8-finale i Wimbledon.

Den femteseedede dansker måtte se sig slået af spanieren Garbine Muguruza, der vandt i to sæt 6-4, 6-4.

Kampen var jævnbyrdig, men spanieren var en anelse skarpere på de vigtige point.

Første sæt var meget lige og blev afgjort på de helt små marginaler og et enkelt servegennembrud i spanierens favør.

Muguruza havde haft chancen ved stillingen 2-2, men først ved 3-3 greb hun muligheden for at komme et skridt foran.

Wozniacki havde dog en glimrende chance for at bringe balance. Muguruza servede for sættet ved 5-4, men danskeren fik to chancer for at bryde ved 15-40, men forpassede begge, så Muguruza kunne sikre sig sættet efter godt 40 minutter.

Danskerens taktiske oplæg var at serve godt og holde god længde på de første grundslag. Når det lykkedes, vandt hun ofte pointene. Men når slagene ikke havde længde nok, straffede spanieren.

Wozniacki var klar fra starten af andet sæt. Det lykkedes at bryde for første gang i kampen til 2-0. Blot for at se modstanderen bryde prompte tilbage.

Ved 2-2 havde Muguruza endda tre chancer for at bryde endnu en gang. Men Wozniacki afværgede dem alle og holdt serv i det lange parti.

Men ved 4-4 gik den ikke længere. Muguruza brød rent og kunne nu serve kampen hjem efterfølgende. Det lykkedes. Men igen spillede danskeren sig til en breakbold, inden Muguruza fik sin første matchbold, som hun udnyttede med et servees.