City-anfører: Det er et smertefuldt nederlag

Manchester City vidste, at det krævede et godt resultat på hjemmebane mod FC Barcelona, hvis englænderne skulle gøre sig forhåbninger om at gå samlet videre fra 1/8-finalen i Champions League.

Derfor var tirsdagens 0-2-nederlag omtrent det værst tænkelige resultat for City, som nu får det yderst svært i returopgøret på Camp Nou den 12. marts.

Citys anfører Vincent Kompany havde også svært ved at bevare optimismen efter nederlaget.

- Det er meget smertefuldt at indkassere dette nederlag. Vi følte ikke, at Barcelona var os overlegne, siger Vincent Kompany til TV3+.

Den belgiske forsvarsspiller var en sikker mand i forsvaret hos City, men han måtte se sin makker i defensiven Martín Demichelis begå straffespark og modtage et rødt kort. Og det blev meget afgørende.

Lionel Messi scorede på straffesparket og bragte Barcelona foran 1-0, og Vincent Kompany var ikke spor imponeret over dommeren.

- Barcelona var overhovedet ikke det bedste hold, vi har mødt i år. Men det er svært at lukke dem helt ned i en hel kamp.

- Jeg ved ikke, om der var straffespark. I Premier League var mange af frisparkene aldrig blevet dømt, lyder det fra en skuffet City-anfører.

/ritzau/

 

Dagens Gossip