Colin Todd: Vi var for dårlige i felterne

Randers FC tabte mandag aften for første gang i denne superligasæson, da holdet blev besejret med 3-1 på udebane af FC Midtjylland.

Første halvleg forløb ellers planmæssigt for Randers, som kunne gå til pause med en fortjent 1-0-føring.

Efter pausen mistede udeholdet grebet om kampen, og det ærgrede Randers' cheftræner Colin Todd, som savnede kynisme på sit hold.

- Fodboldkampe bliver afgjort i felterne, og der var vi simpelthen ikke gode nok. Vi burde være kommet foran 2-1, fordi vi havde flere gode chancer, men vi var for uskarpe, siger Colin Todd.

FC Midtjyllands Pione Sisto scorede et fantastisk frisparksmål til 2-1 efter 70 minutter, og herefter var kampen så godt som afgjort.

- Deres andet mål dræbte kampen for os. Vi forsøgte desperat at lave et modtræk, men tingene hang ikke sammen for os, og så endte det med, at FC Midtjylland lukkede kampen til 3-1, siger Randers-anfører Christian Keller.

Randers FC's forsvarsspiller Mads Fenger var efter kampen frustreret over FC Midtjyllands første scoring, hvor Pione Sisto scorede på et hovedstød.

- Jeg ved ikke helt, hvad der sker, men vi var åbenbart for ukoncentrerede. Det var for dårligt, at vi lod ham komme først på bolden og score med hovedet.

- Det er ærgerligt, vi tabte, fordi jeg syntes egentlig, at vi havde meget godt styr på kampen, indtil de scorede, siger Fenger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip