Danske tv-værter skal lege ninjaer

Tusindvis af ninja-aspiranter verden over har prøvet kræfter med den fysisk krævende forhindringsbane, men kun meget få har gennemført.

Og nu får de danskere, der går med en skjult ninja i maven, muligheden for at give den notoriske bane et forsøg.

Tv-programmet "Ninja Warrior" kommer nemlig til Danmark til sommer, hvor showets originale forhindringsbane vil blive sat op i hjertet af København.

Det oplyser Kanal 5 på deres hjemmeside.

- Det er en krævende bane. Kun tre i hele verden har indtil nu besejret den, men skal vi ikke sørge for, at den fjerde bliver fra Danmark? spørger Christiane Shcaumburg-Müller, der sammen med Pelle Hvenegaard skal være vært for programmet, på sin Instagram-profil.

Showets danske producenter, Kanal 5 og Nordisk Film, leder med lys og lygte efter personer, der kan få Schaumburg-Müllers drøm om en dansk "Ninja Warrior" til at gå i opfyldelse.

De opfordrer nemlig både gymnaster, sportsfolk, brydere, atleter og parkour- eller kampsportsudøvere til at søge om at give sig i kast med den udmattende forhindringsbane.

Potentielle ninja-aspiranter kan melde sig til programmet på Kanal 5's hjemmeside lige her: http://www.kanal5.dk/ninja

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip