Danskerklub sejrer og topper i Æresdivisionen

14/12/2014

Lasse Schöne og Lucas Andersen var de danske islæt i startopstillingen, da Ajax Amsterdam søndag vandt 3-1 over FC Utrecht i den hollandske Æresdivision i fodbold.

Danskerklubben kom foran 1-0 efter 16 minutter på en scoring af midtbanespilleren Thulani Serero. Kun fire minutter senere førte hjemmeholdet 2-0 på Amsterdam Arena.

Den 21-årige hollænder Davy Klaassen stod for den scoring.

Utrecht-angriberen Rubio Rubin reducerede til 1-2 efter 35 minutter, men Ajax fik genskabt sin tomålsføring med en scoring af Anwar El-Ghazi 20 minutter efter pausen.

Lucas Andersen blev skiftet ud ved den lejlighed og erstattet med den unge forsvarsspiller Jairo Riedewald.

Med sejren overtog Ajax førstepladsen, men allerede senere søndag tog PSV Eindhoven den tilbage med en hjemmesejr på 2-0 over Twente, der havde Andreas Bjelland på banen i hele opgøret.

PSV har 37 point for 15 kampe, mens Ajax har 36 point for en kamp mere.