De Rossi efter 1-7-ydmygelse: Det er vigtige lærepenge

Der var grund til optimisme og tro på tingene hos Roma-spillerne, inden Champions League-opgøret mod Bayern München blev sparket i gang tirsdag aften i Rom.

Men al tro og håb blev hurtigt visket væk, og da dommeren havde fløjtet for sidste gang, stod der 1-7 på måltavlen.

Den oplevelse bliver spillerne dog nødt til at lære noget af, fortæller den rutinerede midtbanespiller Daniele De Rossi.

- Vi bliver nødt til at lære af dette nederlag. Vi havde set frem til den her kamp, men efter en halv time var kampen reelt afgjort.

- Herefter blev alt lettere for dem og meget sværere for os. Det var ligesom at se Barcelona spille, men alle kan slås, og gruppen er stadig åben, siger De Rossi til Uefas hjemmeside.

Midtbanespilleren skammer sig også over, at holdet på den måde skuffede de forventningsfulde fans.

- Hele byen har set frem til den her kamp, og jeg er ked af det på vores fans vegne. De klappede endda af os i slutningen af kampen, og det gjorde ondt, for de havde fortjent et bedre resultat, siger De Rossi.

Roma ligger stadig på andenpladsen i gruppe E efter aftenens store nederlag. Gruppens øvrige hold, Manchester City og CSKA Moskva spillede nemlig uafgjort 2-2 tidligere tirsdag aften.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip