Denne Rema 1000-medarbejder reddede mor fra hverdagens mareridt

Alle forældre kender og hader situationen: Du skal have købt ind, men baby vil ikke holde op med at skrige. Men da dette skete i går for Sarah Thorun Ulbrichsen, blev hun mødt med overbærende smil og stort overskud, ikke bare fra de andre kunder, men især fra kvinden bag kassen i Rema 1000 på Frederikssundsvej i det nordvestlige København.

- Kæreste REMA 1000. Jeg genvandt i dag en stor portion tiltro til mine medmennesker, og I vandt en trofast kunde, der til hver en tid vil vælge at handle i jeres butik på Frederikssundsvej (Kbh NV) - alt sammen på grund af denne skønne medarbejder! skriver hun på Rema 1000s Facebook-side, hvor hun også har delt et billede af sin lille datter på 11 måneder i armene på kassedamen. 

Læs også: Pias taske blev reddet af ærlig kvinde

Hun fortæller, hvordan hun tirsdag mente at have rigelig tid, før den lille skulle puttes, men allerede på vej til supermarkedet begyndte barnet at klynke bag på cyklen.

I butikken udviklede det sig til en hysterisk gråd, og Sarah Thorun Ulbrichsen måtte haste sig gennem indkøbslisten og handle ind på rekordtid.

- Vi bliver mødt med forstående smil, og en kvinde i køen spørger, om hun kan få lov at hjælpe med at ligge varerne op, hun har selv børn og kender "den slags ture", som hun forklarer, skriver moderen.

Men endnu en udfordring viser sig, da Sarah Thorun Ulbrichsen skal pakke varerne sammen med en hånd, da den anden er travlt beskæftiget med skrigende baby.

- Her vender dette fund af en kasseekspedient, I har jer, sig om, rækker armene ud til mig og siger "Lad mig vise din lille pige, hvordan det virker her bag kassen" og tager altså min baby (der af bare forbløffelse glemmer at græde), mens jeg får pakket færdig i ro og mag. Hun takker endda for at have fået lov at hjælpe mig! Dette var aldrig sket nogle andre steder end hos jer!

Læs også: Buschauffør springer til, da ingen vil rejse sig for en kvinde med baby i sine arme

- TAK - du reddede vores dag!

Opslaget på Facebook er blevet liket over 8500 gange og delt over 150 gange det seneste døgns tid. Og kassedamen er da også hurtigt blevet fundet, og både hende og hendes chef har nu modtaget Sarah Thorun Ulbrichsens tak.

- Det er så hyggelig at høre, at vi kan være til hjælp i hverdagen. Tusind tommelfingre op for dig og vores dygtige kollega, lyder svaret fra Rema 1000.

 

Dagens Gossip