Destiny's Child-pigerne samlet igen

19/06/2014 14:25

admin

Nyheder
Selvom det er otte år siden, at de tre piger fra gruppen Destiny's Child sagde endeligt stop, så holder det ikke Beyoncé, Kelly Rowland og Michelle Williams fra at mødes i studiet og indspille musik.Det skriver Toronto Sun.Til mange fans store ærgrelse er en gendannelse dog ikke under opsejling.Derimod har gruppens mest kendte skikkelser, Beyoncé og Kelly Rowland, sagt ja til at hjælpe deres tidligere gruppeveninde, Michelle Williams, på hendes nye single "Say Yes".Den nye single havde premiere onsdag på det amerikanske talkshow "Good Morning America", og her fortalte Williams også, hvordan det var at være i studiet med de andre piger igen.- Det var fantastisk at arbejde sammen med Destiny's Child igen, og jeg er så rørt over at have pigerne samlet igen, siger Williams i et interview til talkshowet.Idéen om at samle gruppen igen kom fra Kelly Rowland, efter Williams allerede havde indspillet en version af sangen med kun hendes vokal.Men Williams var selvfølgelig helt frisk på idéen, da den blev bragt på banen.- Kelly sagde til mig "Stop engang! Vi bliver nødt til at lave en Destiny's Child-version af den her sang". Jeg kunne kun sige OK, og så skete det lige pludselig, fortæller Williams.Du kan høre den nye single her.http://www.youtube.com/watch?v=2MZxf-lQD-oNewspaq

Mest læste i dag

Selvom det er otte år siden, at de tre piger fra gruppen Destiny's Child sagde endeligt stop, så holder det ikke Beyoncé, Kelly Rowland og Michelle Williams fra at mødes i studiet og indspille musik.

Det skriver Toronto Sun.

Til mange fans store ærgrelse er en gendannelse dog ikke under opsejling.

Derimod har gruppens mest kendte skikkelser, Beyoncé og Kelly Rowland, sagt ja til at hjælpe deres tidligere gruppeveninde, Michelle Williams, på hendes nye single "Say Yes".

Den nye single havde premiere onsdag på det amerikanske talkshow "Good Morning America", og her fortalte Williams også, hvordan det var at være i studiet med de andre piger igen.

- Det var fantastisk at arbejde sammen med Destiny's Child igen, og jeg er så rørt over at have pigerne samlet igen, siger Williams i et interview til talkshowet.

Idéen om at samle gruppen igen kom fra Kelly Rowland, efter Williams allerede havde indspillet en version af sangen med kun hendes vokal.

Men Williams var selvfølgelig helt frisk på idéen, da den blev bragt på banen.

- Kelly sagde til mig "Stop engang! Vi bliver nødt til at lave en Destiny's Child-version af den her sang". Jeg kunne kun sige OK, og så skete det lige pludselig, fortæller Williams.

Du kan høre den nye single her.

http://www.youtube.com/watch?v=2MZxf-lQD-o

Newspaq